MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb

2016-06-26 17:44

#85981: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .. 

 Můj názor znáte, nemám na něm co měnit. Bezpečně vím, že komunistické totality školily v osmdesátých letech teroristy z arabského světa a to masově. Studenti i z ČR s objevili vedle Asada. 

Moje zkušenost s demokracií je taková, že demokracie nepotřebují školit teroristy, nemají k tomu důvod, jsou tvořeny občany a ti spravují drtivou většinu veřejného prostoru sami a nemají zájem ve školení teroristí či vyvolávání nějakých válek. 

Totality všeho druhu vedou válku proti vlastním obyvatelům a dříve či později obyvatelům dojde trpělivost, je to co svět světem stojí. Tedy i tuto zkušenost mám či chcete-li máme. 

Administrativy států jsou vždy složeny z lidí, tedy i mezi nimi se jistě najdou zločinci, ale jen administrativy a politici demokratických zemí jsou schopny a schopni to řešit. Totality naopak zločinnost svých administrativ podporují, viz. gulagu, vyhlazovací koncentrační tábory a to i dnes např. v Severní Korei.

Logicky tedy napadání demokracie v její podstatě, tedy vytváření dojmu, že jí řídí "kdosi", jak to dělá ruská propaganda, považuji za zločin. Je to absurdní, ale na hloupé občany to účinkuje a především to účinkuje na lidí, kteří se nedovzdělali a žijí v představách bolševického školství a bolševického výkladu dějin, kde byl např. plně zatajen vznik monoteistických náboženství, jak k němu a kdy došlo, co bylo určující a jak to souvísí s celkovým vývojem společnosti a její správy. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85986 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných

2016-06-26 17:48:30

#85984: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb 

 Tak tím se to vysvětluje idiote. Ty považuješ za teroristy Asadovu vládu a ne IS. Na tebe by si měla dávat BIS pozor, islámisto.


Nepřihlášený uživatel

#85991 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných

2016-06-26 18:26:04

#85984: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb 

 Vy jste se svojí rétorikou zamrzl někde daleko ještě před rokem 89. Člověk má z vás pocit, jako by si v sedmdesátých letech minulýho století nahrál pořad ze Svobodné Evropy na na gramodesku, na které přeskakuje přenoska a blbost vyhrává pořád dokola. Gulagy jsou pro normálně uvažující lidi jen už jakési spekulativní info z jiného předchozího vtělení planety. Odpovědnost po druhém tisíciletí jednoznačně převzala euroatlantická civilizace, tedy dnešní sračky je třeba hodit na vedoucí elity této civilizace. Jejich je to odpovědnost. Pepa Stalinovic už se dávno hřeje po pravici boží, nelze na něj dnešní mrdník svádět. Hrdlořezi s IS jednoznačně nebyli cvičeni před rokem 89 v ČR. Takové blbosti jistě nevěříte. Jediný zločin Asada či jiných svrhnutých orientálních vládců je pouze ten, že ve státě měli státní licenci na provoz médiovodů. Kupodivu všichni měli prý úchylku zneužívat chemické zbraně jakousi zvláštní náhodou. Soudný člověk tomu ale přestal dávno věřit. Chodí na internetu takový vtípek, že se k zmíněným vládcům přidal i vládce Ruska, když poslal Ukrajincům do parlamentu biologickou zbraň s názvem Naďežda Savschenko.