MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87418 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 07:16

#87414: - Re: Re: Re: Re:  

 No a co ty prolhaný exbolševický prase? Já s panem prezidentem také ve všem nesouhlasím... Přesto ho plně podporuji i přes vaše mrtvoly, havloidi! Ty tu akorát blábolíš, kdo tedy pak podle té tvé nemocné teorie důvěřuje vládě a parlamentu? Nikdo? To je demokracie? :D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87421 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 07:25:00

#87418: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Porovnávat důvěru v kolektivní politické uskupení (vládu, parlament) a průzkum v důvěru v jednotlivého politika je záměrné porovnání neporovnatelného, proto to Zeman dělá, je to jedna z jeho nejodopornějších manipulací s veřejným míněním.  

Já Miloše plne nepodporuji, neboť jeho lhaní jsem schopen rozpoznat a povužuji je tedy za natolik odporné, že je neslučitelné s jeho setrváváním v ústavní pozici. 

Co více, přečetl jsem si oba rozsudky Nejvyššícho správního soudu, které konstatují, že Miloš Zeman v době volební kampaně lhal natolik masivně, že Nejvyššímu správnímu soudu nezbylo nic jiného, než konstatovat, že porušoval volební zákon. 

Přečetl jsem si také všechny texty pana Peroutky, o kterých Zeman otevřeně tvrdí, že podporují totalitní ideologii a jejich přestavitele. Všechny tyto texty jsou naopak vrcholně odvážné a podporují demokracii a dokonce jeden z nich jasně říká, jak se musí národ zachovat v ohrožení totalitou, aby přežil, přičemž všechny texty jsou bez nejmenších pochybností vrcholná novinářská díla. 

Je odporné, že Zeman právě tyto texty uvádí jako doklad toho, že Peroutka selhal. I proto Zemana považuji za zločince a i já jsme přesvědčen, že je ruským trollem. 

Obviňuji prezidenta Zemana z kolaborace s Ruskem, je to trojský kůň, říká Petr Kolář