MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 07:38

#87421: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdo tu má takovou důvěru jako pan prezident? :D Peroutka může připadat odvážný akorát exbolševickým obdivovatelům Hitlera a kolaborantům s nacisty (s Banderovci a sudeťáky) z pražské kavárny. Ti si také připadají odvážní, když lezou někomu do prdele. :D A věř tomu, že i ti, kteří panu prezidentovi věří jen "částečně" s chutí rozmáznou pražskou kavárnu!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 07:57:05

#87425: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 CVVM nezveřejńuje detail sociologického šetření, kdo v jaké skupině převládá. Tedy tvoje "jistota", že lidé, kteří spíše důvěřují Zemanovi jsou negativně naladěni vůči intelektuální části společnosti nemá reálný základ. To, že vůči této části společnosti jsou negativně naladěni ti, kteří označují Milošovi lži za pravdu, tak to se dá vcelku očekávat. Člověk, který lži označuje za pravdu je "zvláštní", Miloš by ho označil za devianta. 

Daleko pravděpodobnější ale je, že je to jako s brexitem tedy, že skutečně obrovská část voličů Miloše vůbec netuší, proč šli a hodili mu hlas a to je velmi vážné. Tito lidé se logicky cítí oklamáni a je to nejspíše právě ono procento, které CVVM detekuje, jako "spíše důvěřuji".

Tito lidé sami před sebou nechtějí ztratit tvář, ale vlastně už neví, proč toho lháře volili.