MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87582 Re: Re: Re: Tak se nějakej jazyk nauč a nebreč. :D

2016-07-14 15:03

#87581: - Re: Re: Tak se nějakej jazyk nauč a nebreč. :D 

 Tahle procenta jsou stejně na hovno. :D Pokud roste o procento německé a české HDP, tak se jedná o řádově jiná čísla a není to dáno jen počtem obyvatel. :D

 

Na RT je všechno: zpravodajství, dokumenty, angličani, američani, má tam pořad o ekonomice bývalý makléř z Wall Street a dokonce tam je i Larry King, který tam utekl ze CNN. Už nemohl snést tu cenzuru a propagandu. :D

 

https://www.rt.com/shows/politicking-larry-king/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87584 Re: Re: Re: Re: Tak se nějakej jazyk nauč a nebreč. :D

2016-07-14 15:15:53

#87582: - Re: Re: Re: Tak se nějakej jazyk nauč a nebreč. :D 

 Ale houby, na RT je jen rusácká propaganda, vytvářející dojem, že se jedná o "světové zpravodajství", tedy přebírají kde co, ale výsledek je ruská propaganda. 

I to, že je "tam" Larry King je vlastně lživá propaganda. Vybrábí pořad, který prodává třem televizím, toť vše. Prostě důchodce :-). 

CR má HDP na hlavu na 84 % průměru EU, Irsko na 132 % průměru EU a mají 4,5 mil. obyvatel. Tedy náše HDP proti HDP je přibližně moninálně stejné, jen oni na něj potřebují polovinu lidí :-). 

Larry King Now: Ora.TV

 

Watch Larry King Now Online - at Hulu

Přestava, že propagandistická televize vysílající pořad Larryho Kinga se tím stane důvěryhodnou televicí je absurdní, spíše je to tak, že se nedůvěryhodným stal Larry King, když to prodává do televize ruské propagandy.