MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87820

2016-07-16 07:25

Hybridní válka Ruska proti  Evropě je bohužel naprosto jistým faktem, vcelku srozumitelným příkladem ruské propagandy na území ČR v češtině slouží PL, parlamentní či putinovy listy - což je ještě ta nejmírnější forma.  Je tedy otázka, jak moc se Rusko účasnilo puče v Turecku a jak tam probíhá ruská propaganda zpochybňování demokracie. 

Seznam pro ruských serverů působích v řečtině bylo možné snadno vytvořit googlem, když si kdokoliv přeložil propaganditické hlášky za RT o tom, že "kyperský parlament odhlasoval zrušení sankcí" do řečtiny - žádný jiný než server ruské propagandy o této věci neinformoval. 

Zpochybňování demokracii euroatlantické civilizace, které Rusko nepřetržitě na svých serverech generuje prostřednictví propagandistických textů může v Turecku působit daleko destruktivněji než na západě Evropy.  Navíc se jedná o profesionálně vedenou propagandu přizpůsobovanou danému regionu. Je obtížné si představit, že by RT, PL nebyla propaganda cílená, ale jen neschopnost informovat o událostech pravdivě či počtivě, bez vyvolávání podivných "spikleneckých teorií" zpochybňujících demokracii.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87827 Re:

2016-07-16 08:58:22

#87820: -  

 Chcete tvrdit, že by váš názor na Parlamentních listech neotiskly? Bojujte tedy přímo tam a předkládejte proti pisatelům argumenty. Když budou přiléhavé skutečnosti, jistě získáte i na nich patřičnou úctu třeba Vy. Nebo zkuste jiné alternativní servery a dokažte v diskusi, že jednotlivé články jsou nesmyslné.

 


Nepřihlášený uživatel

#87835 Re:

2016-07-16 09:58:49

#87820: -  

 Tudíš chcete naznačit, že vyvolání národních vášní, uzavření jednolivých regionů ostnatými dráty, či masívní navýšení armádních rozpočtů i za cenu zadlužení, jak se to děje například v Řecku, či zesílení náboženského extremismu všude možně po Evropě, čímž jsou ohroženi i dejme tomu rusští turisé, že to všechno je v zájmu Ruska? Když se nad tím zamyslíte, musíte přiznat, že takový názor je legrační. Z masívních dluhů kvůli bezečnostnímu zabezpečení by profitovaly úplně jiné organizace, než je RF. To si prostě přiznejte.