MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88047 Re: Re:

2016-07-18 16:00

#88004: - Re:  

 Porušení závazku neopravňuje puč, za pomoci fašistických bojůvek, v čele s dnes již zesnulým Olexandrem Muzičkem. Neopravňuje usilovat předchozím zvoleným ústavním činitelům o život. Neopravňuje to ani upalovat policisty molotovovými koktejly. Přičlenění Krymu k Rusku byla pro Krym zjevně záchrana, protože jinak by tam umírali lidé stejně tak, jako upálení lidé v Oděse i jak už teď znova umírají lidé na Donbasu. Těmito všemi zrůdnými úkony samotní Banderovci v podstatě anulovali trojstrannou dohodu.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88049 Re: Re: Re:

2016-07-18 16:12:45

#88047: - Re: Re:  

 Pokud by rusákov nerozpoutal krveprolití na východě Ukrajiny, nedošlo by k žádné válce a to nikde v celé Ukrajině. Administrativa zemi zvládá dnes a zvládla by jí i tehdy. Janukovič berkut, tedy soukromou armádu zděděnou po ruské pakáži z dob komunistické totality doslova zneužil. Odpovědnost má jednoznačně Janukovič. 


Nepřihlášený uživatel

#88052 Re: Re: Re:

2016-07-18 16:20:24

#88047: - Re: Re:  

 Nikoliv, nejednalo se o puč, ale občané vyjádřili nespokojenost z porušením závazku a zatahování země do rusáckého područí. Reakcí byl doslova teror, represivní zákony atd., tedy porušení základních principů demokracie a ústavnosti Janukovičem, nikoliv občany. 

Janukovič pak sám uprchl a svět je plný živých diktátorů, kteří tvrdili, že je chtěli jejich občané zavraždit. Pokud by se ovšem občané rozhodli, že jej skutečně chtějí popravit, nedokázal by jim utéct, to dokládají příběhy těch, které skutečně jejich vlastní občané zavraždili či usmrtili. 

Janukovič je zločinec a z toho je potřeba bohužel vycházet, neboť je to naprosto zřejmé.