MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88193

2016-07-19 17:59

"Jdi a dívej se, člověče. Pohleď na všechny ty hrůzy a zvěrstva, co do tak již docela neklidného Běloruska přítáhly spolu s německou armádou. Jdi, dívej se a nedýchej...."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88198 Re:

2016-07-19 18:25:58

#88193: -  

 Pořád platí, nic se na tom nezměnilo, CCCP započalo II. světovou válku s Hitlerem a dva roky od vypuknutí společně v Evropě vraždili a ničili. To je realita, nic na tom nezmění ani to, když to Vláďa Iljič Putin bude veřejně popírat. 

CCCP také umožnilo vyškolené celého nacistického letectva na území CCCP tedy není to tak, že by oni byli poslední, kdo by s Hitlerem spolupracovali, naopak byli první, kdo umožnili Hitlerovi porušovat Versailleskou smlouvu. 

Co je také velmi podstatné, komunismus se od nacismu neliší ničím, byl to právě ruský komunismu, který vygenoval gulagu a masové vraždění v nich. Rusákové si tam uvěznili přes 21 mil. lidí!!!!! za dobu jejich existence. Kde jsou tito lidé? Dnes má rusákov 156 mil. lidí!!!!!! je okupantem Krymu a části Gruzie a autorem války na východě Ukrajiny a okupantem východní Ukrajiny.