MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88786 Re: Zeman je komunista, tedy extrémista, proto v ČR došlo k masivnímu nárůstu extrému....

2016-07-23 12:36

#88676: -  

 

 Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88787 Re: Re: Zeman je komunista, tedy extrémista, proto v ČR došlo k masivnímu nárůstu extrému....

2016-07-23 12:39:13

#88786: - Re: Zeman je komunista, tedy extrémista, proto v ČR došlo k masivnímu nárůstu extrému.... 

 Miloš Zeman citoval už jako idiot před 24 lety, tedy byl to idiot už ve 46 letech. 

 

Projev je z 21.1.1992 ve Federálním shromáždění. 

 

Tady některé citace:

 

"Současně bych však chtěl varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím, a že to, co nespraví parlament, spraví občané."

 

"Pokud vám tento příklad bude připadat jako příliš antikvovaný, položme si jednoduchou otázku: Kdybychom v této zemi uspořádali všelidové hlasování o tom, zda obnovit trest smrti, jak si myslíte, že by toto hlasování dopadlo? Máme k dispozici poměrně seriózní a reprezentativní průzkumy veřejného mínění a můžeme tedy vyvodit předběžný závěr."

 

Zeman byl vlastně idiotem už v roce 1992, neboť tvrdí, že cituje Cyrila Höschl velmi pochybuji, že toto vyslovi Höschl

 

"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Proč se o tom dnes zmiňuji?"

 

Tedy idiot Zeman zjevně citoval Höschla stejně jako "citoval" Peroutku, prostě i to vymyslel. Je to idiot. 

 

Velmi zajímavá je reakce na blábolení Miloše Zemana, které přisoudil Höschlovi, najednou není debilem Zeman, která evidentně nic necituje, ale min. větu o debilech si vymyslel, najednou je odpovědný Höschl, kterého Zeman uvádi jako autora těch jeho debilit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#88790 Re: Re: Zeman je komunista, tedy extrémista, proto v ČR došlo k masivnímu nárůstu extrému....

2016-07-23 12:47:33

#88786: - Re: Zeman je komunista, tedy extrémista, proto v ČR došlo k masivnímu nárůstu extrému.... 

 "Mladík podle agentury dokonce používal Breivikovu podobenku jako hlavní fotku na svém účtu v aplikaci Whatsapp. Breivik 22. července 2011 v Oslu a na ostrově Uttoya zavraždil 77 lidí. Paradoxní je, že se stavěl do role ochránce civilizace před přistěhovalci, jakými byla i rodina mnichovského útočníka."

Zeman si vůbec, nejspíše díky jeho alkoholové demenci, neuvědomuje důsledky svého jednání.