MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89096

2016-07-26 17:39

Neexistuje dobrý a zlý islám, prostě jenom islám, to rozdělují pouze média podle toho jak se jim to hodí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89100 Re:

2016-07-26 18:07:55

#89096: -  

 Ano, správně. Neexistuje žádný radikální a umírněný islám, jak se nám snaží namluvit islámofilní média, je jen jeden islám, sestávající z různých více či méně radikálních frakcí. A tyto dva domnělé islámy od sebe nelze nijak oddělit, důkazem budiž islámský terorismus bující ve všech muslimských zemích od Nigerie (Boko haram), přes Somálsko (milice Šabáb), Egypt (Muslimské bratrstvo), Palestinu (hamás, fatáh, OOP), Libanon (hizbaláh), Irák a Sýrie (al-nusra ad.), Afghanistán a Pákistán (al-kajda), atd. Obě formy islámu vycházejí z toho stejného koránu, jen jedni jej berou více a druzí méně doslovně. Každý si tam najde to své. Navíc autentičtější je rozhodně ten radikální, když vezmu v potaz, jakým způsobem se šířil islám ve svém prvopočátku - sám Mohamed byl násilník a dobyvatel a v prvních desetiletích Arabové pod vlajkou islámu dobyli území větší než Alexandr veliký, takže ať mi laskavě nikdo nevěší bulíky na nos, že je islám mírumilovná víra, kterou zneužívá jen pár fanatiků. Je to další z multikulturních nesmyslů a naivních pohledů na svět.


Nepřihlášený uživatel

#89102 Re:

2016-07-26 18:26:17

#89096: -  

 Existuje islám, křesťanství, židovství, ateismus atd. a pak sekty tvářící se, že ctí pravidla ale přitom se jedná jakési podivné alterace sekt tateismu tedy komunistů a nácků, neboť tito nemají žádná morální pravidla, nepřipouští je přece ateismus sám o sobě, přesto ateista může být slušným člověkem a uvědomovat si, že využívá výhod uceleného morálního kodexu monoteistických náboženství. Pokud si to neuvědomu, lehce se stane zvráceným násilníkem bez váhání vraždící kapitalistu, kterému krade továrnu, stejně jako člověka žijící prostě jen "po svém", který ovšem nikoho neohrožuje.   

 


Nepřihlášený uživatel

#89104 Re:

2016-07-26 18:45:05

#89096: -  

  Existuje islám, křesťanství, židovství, ateismus atd. a pak sekty tvářící se, že ctí pravidla ale přitom se jedná jakési podivné alterace sekt ateismu tedy  komunistů a nácků, neboť tito nemají žádná morální pravidla, nepřipouští je přece ateismus sám o sobě, přesto ateista může být slušným člověkem a uvědomovat si, že využívá výhod uceleného morálního kodexu monoteistických náboženství. Pokud si to neuvědomuje, lehce se stane zvráceným násilníkem bez váhání vraždící kapitalistu, kterému krade továrnu, stejně jako člověka žijící prostě jen "po svém", který ovšem nikoho neohrožuje.

Je nesmyslné vytvářet dojem, že na světě je 1,6 mld. muslimů, kteří jsou zločinci a vyvolávat tím naprosto nesmyslný konflikt mezi lidmi, které přitom spojuje stejná myšlenka monoteismu a morálních pravidel z toho plynoucích. 

Důvod proč to ruská propaganda aktuálně dělá je naprosto jasný, snaží se relativizovat vlastní  min. stoleté zločiny a odvrátit od nich pozornost. Rusko se stalo marginální zemí a komunisté v rusku tím více, přetože sedí v Kremlu a mají jaderné zbraně jsou z hlediska světa marginální. Jsou tu obrovské civilizace Indů, Číňanů, je tu obrovská technologická euro-atlantická civilizace - demokracie a pak je tu 156 mil. Rusko, které není schopno spravovat ani svou zem. 


Nepřihlášený uživatel

#89170 Re:

2016-07-27 15:01:13

#89096: -  

 

  Existuje islám, křesťanství, židovství, ateismus a jiná velká náboženství či ucelého myšlenkové systémy a pak sekty tvářící se, že ctí pravidla ale přitom se jedná jakési podivné alterace sekt ateismu tedy komunistů a nácků, neboť tito nemají žádná morální pravidla, nepřipouští je přece ateismus sám o sobě, přesto ateista může být slušným člověkem a uvědomovat si, že využívá výhod uceleného morálního kodexu monoteistických náboženství. Pokud si to neuvědomuje, lehce se stane zvráceným násilníkem bez váhání vraždící kapitalistu, kterému krade továrnu, stejně jako člověka žijící prostě jen "po svém", který ovšem nikoho neohrožuje.

Je nesmyslné vytvářet dojem, že na světě je 1,6 mld. muslimů, kteří jsou zločinci a vyvolávat tím naprosto nesmyslný konflikt mezi lidmi, které přitom spojuje stejná myšlenka monoteismu a morálních pravidel z toho plynoucích. 

Důvod proč to ruská propaganda aktuálně dělá je naprosto jasný, snaží se relativizovat vlastní  min. stoleté zločiny a odvrátit od nich pozornost. Rusko se stalo marginální zemí a komunisté v rusku tím více, přetože sedí v Kremlu a mají jaderné zbraně jsou z hlediska světa marginální. Jsou tu obrovské civilizace Indů, Číňanů, je tu obrovská technologická euro-atlantická civilizace - demokracie a pak je tu 156 mil. Rusů (ve skutečnosti sotva 90 mil. zbytek jsou Asiaté, které Rusko a Rusové více či méně znásilnili) a  Rusko, které není schopno spravovat ani svou zem.