MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89561 Re: Re: Re:

2016-08-02 09:58

#89560: - Re: Re: jakub janda  dnešni evropske hodnoty jsou homoporno

 ty by jsi chtěl ejakulací spermatu od jakuba jandy 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89562 Re: Re: Re: Re:

2016-08-02 10:09:04

#89561: - Re: Re: Re:  

 Nikoliv, potom zjevně touží Ejakulát Zeman, když si jeho filmy pouští. Druhá možnost je, že si děj jeho filmu vymýšlí. V obojím případě to znamená, že je to idiot. V prvním případě ovšem dává smysl hošan Ochcáceč na Hradě. 

Co bych chtěl já ti mohu v kontextu s Hradem řicí naprosto přesně. Prezidenta, který nebude porušovat volební zákon a nebude obklopen bandkou StBáků, KGBáků a čínských agentů, ale bude mít kolem sebe lidi, kteří nebudou mít ani ten nejmenší problém získat nejpřísnější bezpečnostní prověrku státu. 

Moje přání je naprosto v souladu s Ústavou této země, kdežto současný stav na Hradě je v přímém rozporu s Ústavou tohoto státu. 

Miloš Zeman dnes jedná pod vlivem či vlivem jeho alkoholové demence. Ozbrojená psychicky labilní Zemanová je důkazem patologie Zemana a jeho rodiny. Situace je opravdu neudržitelná, mimo jiné proto, že vydání zbrojního pasu Zemanové je velmi pravdpěodobně porušení základních pravidel pro vydávání zbrojního pasu. Dokonce ani moc nevěřím, že Zemanové byl zbrojní pas skutečně vydán případně, že se skutečně na zkoušky na vydání zbrojního pasu připravila a řádně jimi prošla. 

Pokud se Zemanem nechtějí slušní, mravní, kulturní a tedy vzdělaní lidé nic mit, nemůže na Hradě být, nic složitého na tom opravdu není. To, že od něj dosud někteří mravní lidé jsou ochotni přijmout vyznamenání, jestě neznamená, že by byli ochotni pro něj pracovat či se s ním i jen potkávat např. jako poradci. Je to spíše nepravděpodobné. 

Miloš Zeman, manažer strachu

"Osvědčeným zdrojem moci je vyvolávání strachu. Nemusí jít o strach primitivně přímočarý jako v totalitních režimech sovětského typu, kde bylo radno držet krok a hubu, aby přes ni člověk obratem nedostal. Výhodnější a trvale udržitelnější je vyvolávání strachu prostřednictvím inscenace ohrožení zvnějšku. Vystrašení lidé se pak k moci přimykají dobrovolně, netušíce, že ve skutečnosti panáčkují podle promyšleného scénáře, z něhož neprofitují oni, ale mocenský režisér."