MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89630

2016-08-02 20:26

Francouzská delegace v čele s bývalým ministrem dopravy Francie Thierrym Marianim přicestovala na krymský poloostrov, kde francouzští politici postupně navštívili Simferopol, Jaltu a Sevastopol. Podle slov Sluckého byla tato návštěva „unikátní“.

„Když se dnes naši francouzští přátelé na ulicích Sevastopolu setkali se zdejším obyvateli, rusky jim říkali ‚Krym náš‘, ‚Vítejte v Rusku‘. Speciálně na takovou příležitost se předem připravili. To jsou lidé, kteří budou v politickém a informačním prostoru západní Evropy stát vždy za námi, za Krymem a Sevastopolem,“ uvedl ruský politik.

Sluckij dále uvedl, že francouzští poslanci po svém návratu zpět do Francie poskytnou spousty rozhovorů, ve kterých „naruší lživou informační clonu, která na Západě obklopuje všechna témata týkající se Krymu a Sevastopolu“.

Ruský politik vyjádřil naději, že se Francie stance „vlajkonošem“ v Evropské unii, který se zaslouží o postupné zrušení sankcí proti Ruské federaci.

Slova francouzských poslanců jsou tak během jediného dne již druhou významnou podporou Ruska ve sporu o Krym. Kandidát na amerického prezidenta Donald Trump se vyjádřil, že pokud by to prospělo vztahu s Ruskem a boji s Islámským státem, měly by USA akceptovat ruskou anexi poloostrova z roku 2014. Na Trumpova slova reagoval znechuceně ministr vnitra Ukrajiny, které Krym patřil předtím, a který slova prezidentského kandidáta prohlásil za nehoráznost.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89634 Re:

2016-08-03 06:15:47

#89630: -  

 Krym je bez turistu a Rusové na Krymu jasaji. :-) Jak jinak, nemusí nic delat a Vláda Iljic protože je tam musí udržet stůj co stůj, tam musí posílat uplatky. Proste rusakov v realitě.

Legracni je, ze by na Krymu žádný rusak uz davno nebyl, pokud by Ukrajina zastavila dodávky elektřiny, vody a plynu. Dokonce by tam nevydzeli ani povestni neoznaceni zeleni muzici na dovolené, neb by po čtrnácti dnech smrdeli tak, ze by to cítil i Vláda Iljic v Kremlu. Na to tamní rusti propagandiste vždy bohorovne zapomenou. :-)


Nepřihlášený uživatel

#89635 Re:

2016-08-03 06:40:44

#89630: -  

 To si ruský trolle vytáhl vskuku velmi starý propagandistický text :-)

Je zajímavé, co se za rok od té doby událo :-).