MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89805 Re: Re: Re:

2016-08-05 08:26

#89801: - Re: Re:  

 

Trump už je jen šašek a co je na věci nejlepší, že vždy šaškem byl, dnes je to obroské části USA naprosto jasné. Všechna další vyjádření o tom, jaký je Trump "vlastenec" a "oddaný ozbrojeným silám USA" už jsou jen směšné blábolení o šaškovi Trumpovi. 

Když ale začala klást otázku spojenou s kritikou Trumpovy "neúcty" vůči zabitému vojákovi, publikum na ni začalo bučet a uklidnil ho až sám Pence s tvrzením "I toto je svoboda… Kapitán Khan byl hrdina a my si vážíme jej a jeho rodiny," řekl Pence. Pak dodal, že nezná nikoho oddanějšího americkým ozbrojeným silám, než je právě Trump.

Rusákové už neví kudy kam. Tohle má pomoci Trumpovi? 

"Monde tento tandem upozorňuje, že přední světová společnost na výrobu stavebních materiálů, francouzský gigant Lafarge, vyplácel peníze islamistům v Sýrii. Firma prý platila Islámskému státu, aby mohla působit na území ovládaném radikály."

To si ho Clintonová vychutná, když ten idiot používá informace ze serveru ruské propagandy. To si u Trumpa zase naběhli na vidle. 

Dokonce v ČR byl Miloš Ejakulát Zeman (Ejakulát dle jeho vlastní terminologie) rozsudkem Nejvyššího správního soudu identifikován lhářem a porušovatelem volebního zákona, když použil informace právě ze serveru ruské propagandy Putinových (Parlamentích) Listů a z neonacistického také nejspíše ruského serveru zvedavec.

Trumpovi se velmi lehce může stát, že na něj budou podány žaloby pro pomluvu, neboť rusácká propaganda standardně míchá věci málo ověřitelné, ale v podstatě uvěřitelné s naprosto nestoudným lhaním, pokud se tedy nejedná přímo o lež, což je také poměrně obvyklé.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89820 Re: Re: Re: Re: "Obětující se Trump" je lhářem jako Miloš Ejakulát Zeman....

2016-08-05 08:51:58

#89805: - Re: Re: Re:  

 

Trvale neschopen. Trump nešel do války a zůstaly velké otazníky

Khizr Khan, otec amerického muslimského vojáka, jenž padl v Iráku v roce 2004, obvinil na sjezdu demokratů Trumpa, že sám nikdy nic neobětoval. Pod lupou se následně ocitla historie Trumpových odvodních odkladů za války ve Vietnamu.

Důvodem dočasného odkladu byl výrůstek na patě, doložil jeho lékař. K přezkumu ale docházelo jen v případě pohotovosti země či vyhlášení války, což USA ve Vietnamu neudělaly. Později Trump skončil v kategorii „trvale neschopen“.

 

Magnát často tvrdil, že jeho problém nebyl vážný a že ho zachránilo vysoké loterijní číslo – branci se v USA vybírali touto formou poprvé od 2. světové války.

Jenže Trump absolvoval školu rok a půl před spuštěním odvodové loterie.

Trump je Miloši Ejakulátu Zemanovi podoben i lhaním o vlastním životě. Ruská propaganda si opět vybrala "dobře" a potvrdila svojí zločinnost. 


Nepřihlášený uživatel

#89831 Re: Re: Re: Re:

2016-08-05 10:08:03

#89805: - Re: Re: Re:  

 V USA mlátí černochy!