MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90727 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 13:06

#90720: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Nic takového samozřejmě neřekl, akorát potvrzuješ svojí neschopnost chápání. Za bulvární označil akorát titulky, samotný text podle něj bulvární není. Ovšem bulvární titulky jsou třeba i na iDnes (spíše děs), aby přilákali čtenáře. Do opravdového bulváru, kde jsou titulky naprosto překroucené ve stylu "Zemřel Bartoška" a pak se dozvíš, že to bylo v nějakém stupidním seríálu, to má pořád ještě hodně daleko.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 13:28:22

#90727: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 Tak to ani náhodou. To, že on své vlastní texty neoznačuje jako bulvární, ještě neznamená, že bulvární nejsou.  Stejně tak to platí o textech ruské propagandy tam uveřejňované. Navíc skutečně Žantovský neměl tolik drzosti, aby mluvil o ostatních textech tam uveřejňovaných, ale mluvil jen o těch jeho, které já bez nejmenších pochyb za bulvár považuji. Mnohé byly v této diskusi používány a byli nejen bulvární, ale byla to dokonce i ruská propaganda. 

Problém Putinových listů je především lživost manipulace za pomoci lží. To je hlavní problém Putinových (parlamentních) listů, tedy bulvár. 

Např. Putinovi listy se zapojili do naprosto čiré ruské propagandy se "zrušením sankcí proti Rusku na Kypru", ale to není jediné, ruská propaganda je v Putinových parlamentích listech každodenní činností, je to možná jediný smysl existence Putinových listů.