MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 14:25

#90735: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

"Ten titulek je bulvární naprosto jednoznačně"

"Parlamentní listy pokud vím a co jsem slyšel jejich představitele nijak neskrývají, že se počítají v určitých fazetách :-) své činností mezi bulvární media". "Svým způsobem :-) bulvární" (24 min. 43 vteřina).

(Soudruh Žantovský před pár vteřinami chce definovat pojem "bulvár" pak použije sousloví "v určitých fazetách"  to je opravdu legace, vypadá jak idiot a nejspíš to idiot je.)

Dokoce je na Žantovském vidět, že neví kudy kam - "Právě na ní odpovídám" a žvanil o tom, že bulvární media vyhrávají volby, přitom otázka je tato

Vzbuzují svojí editoriální politikou parlametní listy ve svých čtenářích větší naštvanost, frustraci a nenávist?

Odpověď soudruha Petra Žantovského - "Myslím, že ne" "Jsem o tom přesvědčený :-) ? - předtím ale na otázku odpovídal tím, že "bulvár vyhrává volby" :-). Mysli si to, ale nemá pro to žádný argument.  Ty byli předtím, on jen najednou si "myslí, že ne", ale není schopen to ničím doložit (25 min. mluvil o tom, jak jsou Putinovi listy super :-)) a nebyl to schopen dokládat ani předchozích 25 min a co více, je dotlačen k tomu, že přiznává, že Putinovy listy jsou bulvárem a co víc, toto přisuzuje vlastníkům, že ti oni sami o PL mluví jako o bulváru "netají se tím" :-). 

"Kdo chce ať si přečte dolů ten text a ten bulvární není" (o jeho vlastním textu mluví, že není bulvární :-)) Je to na každého "rozhodutím" :-) (rozhodnutím - tady je vidět, že je v úzkých)

Urban správně dodává - "že je potřeba říci, že jsou "politický bulvár"  internetovský politický bulvár" a vysvětluje, že "co půlhodiu byl článek" a dále vysvětluje princip virálního šíření blábolů z Putinových listů. 

Proč v tak odporném mediu, jako jsou Putinovy listy publikují demokratičtí politici neví, znovu, připadá mi zhovadilé. Asi nechápou, že publikací svých do velké míri legitimizují celé toto odporné medium. 

To, že já a některé studie považují parlametní listy za zdroj ruské propagandy v češtině na našem území nevkládám do úst ani Urbanovi ani Žantovskému.  To je můj názor na tento odporný server lží a manipulací. 

Je naprosto jednoznačné, že Hašek bude svojí dotaci tomuto zdroji ruské propagandy na našem území právě tím, že mu Miloš Ejakulát Zeman poskytuje "exkluzivní rozhovory" a tak je to "zaručeně důvěryhodný zdroj "informací"".  :-) 

 "Já chci slyšet názory obou stran, to prolhaný propagandistický mainstream bohužel neumožňuje."

Rusákové mají svojí agenturu TASS - tedy tiskovou agenturu sovětskovo sojůza jak jí vtipně přejmenovali z ITAR :-) tam můžeš všechna oficiální vyjádření soudruhů KGBáků z Kremlu dohledat, tedy pokud bys skutečně chtěl :-). Ty se ale evidentně chceš rochnit v pololžích v Putinových listech, které nad mnohdy skutečnými událostmi fabulují naprosté hovadiny. 

Nebulvární titulet k mému textu by byl - Petr Žantovský - parlamentí listy jsou v určitých fazetách :-) bulvárem, majitelé se s tím netají :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 14:43:47