MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92374 Re: Re:

2016-09-07 09:34

#92371: - Re:  

Ty šmejde, neber si našeho prezidenta do té své huby. Nesaháš mu ani po kotníky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92375 Re: Re: Re:

2016-09-07 09:40:08

#92374: - Re: Re:  

 Bylo by možné, respekovat Miloše Zemana v ústavní pozici, pokud by neporušoval volební zákona a Ústavu při získávání moci, jak konstatuje NSS ve dvou rozsudcích. 

Bylo by možné jej tolerovat, pokud ovšem po získání moci dále Ústavu neporušoval, dále nelhal a neobklopil se velmi podivnými lidmi, kteří dokonce nemají šanci získat bezpečnostní prověrku státu a tedy jsou bezpečnostním rizikem pro občany této země a bohužel také EU. 

A jistě se v klidu shodneme, že v mém příspěvku není ani náznak lži, nepravdy či propagandy. 

Jak si vlatně přestavuješ to nesahání po kotníky?

Např. tak, že Miloš Zeman v jeho životě nevyprodukoval jedinou korunu daní, neboť nikdy nepracoval v sektoru, který by daně platil a vytvářel, ale vždy a to skutečně vždy byl přisátý tam, kde se daně spotřebovávaly a spotřebovávají. Naproti tomu já, jsem vždy pracoval a pracuji v sektoru, který daně vytváří a daně platí. 

Nebo si to představuješ tak, že nesáhání ke kontníkům je tím, že nemám dvě podivná manželství, psychotickou ozbrojenou ženu a podivnou dcerunku s podivnými zálibami? 

Nebo si to snad představuješ tak, že je to proto, že jsem se vždy obrovským obloukem vyhýbal lidem jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Kmoníček, Hlinovský, Tvrdík, Augustin či Buriánová nebo Vičanová?

Nebo to snad bude tím, věcně kritizuji velmi podivné jednání Miloše Zemana a přesně zdůvodňuji proč jej kritizuji? 

Nebo je to tím, že ty jsi jeho volič a já nikoliv? 

 


Nepřihlášený uživatel

#92377 Re: Re: Re:

2016-09-07 09:52:12

#92374: - Re: Re:  

 

Neexistuje totiž konflikt mezi občany, existuje konflikt mezi voliči Miloše Zemana, kteří jsou demokraty a tím, co Miloš Ejakulát Zeman provádí v politice. 

Je tu skutečně 18 % debilů, kteří jsou schopni jeho lži označovat za pravdu, dle CVVM, ale ostatní občané mu buď nevěří vůbec 15 % a nebo o něm více či méně pochybují, ale pochybují. 

"Dneska jsem potkal jednoho voliče Zemena a Babiše. No lidi kdyby jste viděli co to bylo za debila. Vypitý žok s panděrem od piva, plešatý s taškou Kaufland. No vypadal podobně jako ten manžel Růžičkové ze Slunce, seno jahody. To byl takový potrat, že jsem se pochacal málem smíchem. Takový jsou u nás v městě všichni co volí Zemana, Babiše nebo toho trotla Adama, Bartoše. Zavřel bych je všechny do blázince asi tak : DDD"

Nemám problém s žádným voličem Miloše Zemana, neboť byli obelhání a dnes je obrovské části jeho voličů naprosto jasné. Bylo a je s nimi odporně manipulováno, jak konstatuje i Nejvyšší správní soud.  

   Nemám dokonce problém ani s oněmi 18 % starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Ejakuláta Zemana označit za pravdu, neboť prostě hloupí lidé jsou, s tím se mnoho nenadělá. Potkávat se s takovými lidmi logicky nechci a ani se s nimi nepotkávám neboť člověk, označující lež za pravdu je člověkem nebezpečným a to především pro sebe. 


Nepřihlášený uživatel

#92387 Re: Re: Re:

2016-09-07 10:53:53

#92374: - Re: Re:  

 Když je "váš", tak si ho odveďte k vám domů.