MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93749 Britské posluchačce došla trpělivost s protiruskou propagandou!

2016-10-03 13:24

Žena, která se představila jako Yvonne, zatelefonovala do vysílání během diskuse na téma sestřeleného lety MH17 v 2014 nad územím Ukrajiny poznamenala, že „slyší příliš mnoho propagandy ze všech stran, a je čas s tím přestat". 

 

Na pokus ohromeného moderátora, že Británie nikdy nesestřelila civilní letadlo, posluchačka řekla, že Putin není v žádném případě „dobrý člověk, ale zároveň není o nic lepší nebo horší, než naše vláda".

 

„Něco vám řeknu, roztekli jsme se po celém světě jako olej, a účastníme se invazí na celém světě, Putin to nedělá,"nedala se Yvonne a se zvýšeným rozčíleným hlasem dodala, že „máme příliš mnoho propagandy, jsme somnabulici pochodující do války!"

 

Zpráva vyšetřovatelů k MH17 zvedla Rusy ze židle! 

 

Nizozemský vyšetřování tým představil ve středu předběžnou zprávu, v níž se tvrdí, že MH17 byl sestřelen z území ovládaného milicí. Ruské ministerstvo zahraničí vyjádřilo zklamání nad situací kolem vyšetřování katastrofy, s prohlásilo, že závěry skupiny potvrzují zaujatost vyšetřování, protože jsou založeny na videu sociálních sítí a svědectví nejmenovaných svědků. Lavrov dodal, že Moskva poskytla velké množství materiálů, a doufá, že dříve nebo později je vyšetřování bude brát v úvahu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93750 Re:

2016-10-03 13:31:12

#93749: -  

 Ty znáš nějaký protirusky propagandisticky server, kde by o rusakovu byla jediná lez,tedy byla to skutečně propaganda? Tak to sem dej odkaz, takový si rad prostuduji, na oplatku ti sem dam seznamy ruských propagandistickych serveru ve všech hlavních jazycích EU a v češtině kde jste rusacti trotlove obzvláště aktivní. Nejlepší na veci je, ze staci vzít libovolný nadpis z putinovych listu nebo sputniku ci aeronetu, je to jedno a totéž a přeložit do hlavních jazyku EU a Google uz pak servery ruské trotli propagandy vyhledá během desetin vteřiny, neboť rusaci ty své blably rozkopirovavaji po inetu roboty :-)