MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93979

2016-10-04 19:25

Andrej Babiš je prostě mnohem lepší politik a ministr, než ta sebranka z ODS, TOP, Lidovců a ČSSD. Umožnila rozkrást nebo nevýhodně převést Bakalům za babku 80% majetku ČR. Konečně ministr, který umí vybírat daně a sám je i v ČR platí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93981 Re:

2016-10-04 19:34:03

#93979: -  

 Je absurdní aby jedna fyzická osoba disponoval karuselem (konglomerát firem, navzájem si půjčujících a vzájemně si fakturujících) Agrofert, který "pracuje" s cizím kapitálem v objemu 57 mld. a z toho bylo pouze 25 mdl. z bank. 

To je možné v rusákově, ale nemělo by to být možné zde. Z výše uvedeného a steno záznamu ve Sněmovně o tom jak "Bureš půjčil svým dětem na projekt" plyne, že Andrej Bureš Babiš je spíše rusáckých luxusním bílým koněm než skutečnou osobou, která ovládá karusel Agrofert. 

Jeho milenka se přejmenovala, nevzal si jí, neboť společné jmění manželů by např. v situaci, kdy by se Andrejovi něco stalo, prozradilo celou věc. Andrej tedy jen tupě vyhrožuje, jak "podnikání převede na manželku". 

Mimochodem byl to komunistický nácek Miloše Zeman, oposmluvně kupčící s KGBákem Klausem kdo zrušil zdanění hazardu, které znovu zavedl až ministr Kalousek. Byl to také komunistický nácek Miloš Zeman, který zadlužoval stát tempem 100 % navýšení dluhu za 4 roky, co už následně vyrovnala jen další socanská vláda, jen s tím rozdílem, že jí přitom silně poklesla nezaměstnanost z 9 % Zemana na přijatelných 6,5 %.