MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94853 Re: Re: Tady je ve zkratce všechno zásadní!

2016-10-12 09:51

#94845: - Re: Tady je ve zkratce všechno zásadní! 

 Tím jsi chtěl určitě naznačit, že jsi byl u StB a bez fízlování se neobejdeš, soudruhu. Nebyl jsi ten Havlův řídící důstojník?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94857 Re: Re: Re: Tady je ve zkratce všechno zásadní!

2016-10-12 10:01:23

#94853: - Re: Re: Tady je ve zkratce všechno zásadní! 

 Ale kdepak, jen mne zajímá, kdo vlastní web, na kterém jsou šířeny nehorázné bláboly a jsou na něj dávány nepřetržitě odkazy do této diskusi s tím, že "je to pravda" :-). 

Nic složítého. Zjišťuji si zdali zdroj na internetu má nějakou hodnotu či nemá vždy. 

Např. existuje server ron paul institute, který by měl zastupovat ctihodnou organizaci, existující mnoho let a ke které by se měli hlásit senátoři USA a vědci po celém světě. Při rychlém prozkoumání tohoto serveru ruské propagandy v angličtině se velmi rychle dospěje, že sídlo má napsané do plechové boudy kdesi u mobilních domů, pod články jsou sice napsaná nějaká jména, ale k vlastnímu jménu nelze přiřadit žádnou osobu, ale každá stránka obsahuje možnost "darovat peníze" na provoz tohoto "institutu".

Tedy jedná se dokonce o kombinaci ruské propagandy (zde jí popularizuje a používá Eric Best a je tedy možné, že server je jeho) a podvodné lákání peněz. 

Tedy standardní zločin ruské propagandy. 

Ty si nezjišťuješ relevanci zdroje na internetu? Ty jsi idiot? Ty věříš každému blábolu, co tam ruská či jiná propaganda napíše?