MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94877 Re: Re: Re:

2016-10-12 12:29

#94871: - Re: Re:  

 Vzhledem tomu, že tižíž lidé z KGB kteří vymysleli a prováděli školení teroristů z arabského světa sedí dnes v Kremlu, tak je bohužel daleko pravděpodobnější, že IS a Asad a rusáci jsou jednou a toutéž pakáží. 

To, že rusácí školili teroristy z arabského světa není domněnka, to je realita potvrzená nejen odtajněnými archivy StB, ale i zkušeností mnoha  mnoha vysokoškoláků, kteří byli nuceni se s touto pakáží při studiu vysokých škola a pobytu na koleji potkávat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94881 Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 14:51:33

#94877: - Re: Re: Re:  

Jenže tito mladí rekruti IS by s pouhým socialistickým výcvikem museli pohořet, tudíš dnes výrazně dobře sponzorovaní Spojenými státy přes prostředníky (Saudská arábie, Katar ) museli být perfektně doškoleni specialisty z USA. Samozřejmě že oficiálně nikoli. Nic méně Islámský Stát je ve skutečnosti nepravidelná armáda USA. Až se bude IS likvidovat obětují se naivky, zdravé jádro IS se uchová pro založení budoucí nepravidelné armády, tentokrát dejme tomu pod jiným názvem. Proč asi raději i Erdogan pospíchá k Musulu? Potřebuje uklidit také svůj bordel, do jehož vytvoření byl před tím vmanipulován USA. Po té, co ho západ ale málem nechal odpravit, začíná dostávat možná rozum. Pro jistotu zatím všechno svedl na Gülena, ví ale, že za špagáty tahal někdo jiný.