MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#95246 Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis....

2016-10-18 08:16

#95240: - Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis.... 

 Až na to, že ti, co páchají teroristický útoky mají něco kolem 20 a 30 let! To už není škola KGB, ale především CIA a Mossadu! Těm, co byli školeni KGB, tak by jim dnes muselo být minimálně 45 let!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95247 Re: Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis....

2016-10-18 08:19:52

#95246: Asenad - Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis.... 

 Trochu máš problém ruský trotle, že já mám naprosto věrohodné důkazy, že KGB školila teroristy v terorismu a samozřejmě mohu spekulovat o tom, že je školí nadále, když KGBáci sedí v Kremlu. 

Ty nemáš ani ten nejmenší důkaz, že by USA skolily kohokoliv v terorismu. 

Další věcí je, že tisíce vyškolených terororistů KGBáky dnes padesátníků jsou jistě schopni školit a zneužívat mladé lidi. Byli v tom vyškoleni. 

Řekl bych, že není problém v tom, že by USA nevěděly o tomto KGBáckém progamu, ale problém je v tom, že ve všeobecné euforii pádu komunistických totalit s velkou pravděpodobností tuto pakáž ztratily z dohledu a Vláďa Iljič Putin tuto pakáž zaktivizoval nejen v IS, ale prakticky v celém světě, zjevně se slibem, že proti jejich zrůdnostem Rusko nijak zasahovat nebude a bude také bránit celému světu jaderným odstrašováním, aby proti nim bylo účinně zasaženo. 

   Nabízí se to mimo jiné proto, že Rusko nikdy seznamy této pakáže nezveřejnilo a tedy se nikdy těchto vyškolených teroristů nezřekli. 

To je realita dnešního světa. 

Pokud by USA a Mosad školily teroristy, nutně by se tito někde museli objevit a páchat teroristické činy. Nic takového se neděje, jak velmi dobře víš. Dokonce by musel být viditelný smysl takových činů ve prospěch demokracií. Ani to není zřejmé a ani ty takovou věc nemůžeš doložit, aniž by sis něco doslova nevymyslel. 

Na druhou stranu je naprosto jisté, že demokracie mají své bezpečnostní složky a je to dobře. Česká BIS např. i ve veřejné zprávě upozorňuje, že Hrad, Miloš Zeman a lidé, které na Hrad dotáhl jsou bezpečnostním rizikem pro stát i EU. Tedy mají pro to evidentně velmi věrohodné důkazy, když to nejspíš již z čirého zoufalství zařadili i do veřejné části jejich výročních zpráv.