Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#11465 Re: islám v evropě je made in usa

2016-10-18 10:21

#11464: - islám v evropě je made in usa  

Křestany nevijou co se děje za jejich zady to obvinujte P.Františka ten to taha do evropy a praktikuje Satanismus ve Vatikanu a sjednotuje falešná naboženstvi co cti Demony a proč si to hned smazal to Islam v Evropě made in USA hm!!!!!j podvod je cteni neděle v kostelech to je podvod slunce se nectí!!!!!na mšu se v nedeli nechodi do kostelu jak šecky Křestany klamou farizeové falešní a Korán to je Satana kniha ktera schvalne taha ty lidi do zahuby jen to se nedá vysvetlit blb..... fanatikum

Vatikan a Jezuité a Šlechty

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte '

VICE-Dnešek je dnem globalizace – v Assisi papež sjednocuje všechna náboženství a členské státy OSN přijaly deklaraci o pomoci uprchlíkům

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#11466 Re: Re: islám v evropě je made in usa

2016-10-18 10:41:30

#11465: - Re: islám v evropě je made in usa  

jen kecaš sobota nepatři bohu to same ani neděle bohu patři všechny dny v božim desateru stoji že buh vytvořil zemi za 6 dni a v 7 den odpočinul vždyt tohle je blbost vždyt věda už dokazala že naboženstvi se pletou naše planeta se vytvařela 1000 let než vubec vznikl na planetě život než se vytvořily prvni hory jezera moře a prvni žive organizmy byli bakterie pak se teprve vytvařely ruzni živočichove a trvalo to několik 1000 let než vubec vznikl prvni člověk na planetě jinak take nevěřim že člověk je z opic to by už opice neexistovali tohle je darwinuv podvod ale prvni člověk na zemi byl člověk neandrtalsky tohle je potvrzeno a jsou dukazy ktere si sam mužeš najit a to proč jsem to smazal je aby si mě někdo nepletl s nějakym sluničkařem protože islám v evropě zahnizdil kvuli politice usa a jejich válkam v severni africe a blyskeho vychodu proto jsem napsal islám v evropě je made in usa a to znamena americka válka proti evropě pod falešno vlajkou jinak s papežem františkem to maš pravdu vždyt on se rouha samotnemu bohu už tim že se považuje za svateho otce ale svaty otec je jen jeden otec nas všech buh naš stvořitel