MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#95411 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 15:07

#95404: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Hlavní je, že jste nacisti, rusofobové. Podle toho s vámi bude nakládáno.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#95413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 15:13:07

#95411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Snad KGB-fob či komunista-fob, ale ani to není přesné, daleko přesnější je zločinu a zločinců-fob a ani to není přesné. Nemám fobii z této pakáže, je snadné ji odhalit a nepřipustit jí do svých sociálních vazeb. 

Ty se snad s rusáky - ruskými zločinci kamarádíš, přátelíš, máš je snad dokonce rád nebo jim provoláváš slávu? 

Je potřeba ale tyto zločince identifikova a pokud se objeví ve veřejném prostoru, je potřeba je také kritizovat. protože se prostě do mých sociálních vazeb sami tlačí - viz. moje kritika marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, který je nemravným lháře a porušovatelem volebního zákona a tedy zločincem. 

Tedy pokud používám pojem rusák, je tím jednoznačně určena zločinecká pakáž z Ruska a je to z mých příspěvků naprosto zřejmé. 

Problém ovšem může vznikat v situaci, kdy se budeme bavit o tom, jestli rusák Vláďa Iljič Putin - KGBák je zločincem či nikoliv. Můj názor je, že zločincem je, už proto, že je KGBákem a např. proto, že nebyl zveřejněn seznam KGB proškolených teroristů z arabského světa, kterých jsou tisíce. 

A vyhrožuj si ruský trotle - tedy rusáku - ruský zločinče Milošovi Zemanovi, mne do toho vašeho divadla netahej. 

Je naprosto jasné, že Bulgakov nebo Solženicin byli Rusové tak, jak by si člověk příslušníka jinak poměrně velkého národa představoval.