Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1146 Nějaký Brady je mi u prdele Hajzlové zkurvení, rozčílil se Jiří Krampol Pak nám vyprávěl, co sá

2016-11-11 08:04

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1151 Re: Nějaký Brady je mi u prdele Hajzlové zkurvení, rozčílil se Jiří Krampol Pak nám vyprávěl, co sá

2016-11-11 10:29:42

ShabbaTot

#1152 Re: Nějaký Brady je mi u prdele Hajzlové zkurvení, rozčílil se Jiří Krampol Pak nám vyprávěl, co sá

2016-11-11 10:40:50

#1146: - Nějaký Brady je mi u prdele Hajzlové zkurvení, rozčílil se Jiří Krampol Pak nám vyprávěl, co sá 

a ten samý Krampol si pak bere do TV tričko s nacistickou propagandou říšské orlice a olympijských her z nacistického Berlína r. 1936 v pořadu TV Prima-Prostřeno-.

Tak na černém tričku pana Krampola je odkaz na berlínské olympijské hry poukazující na árijskou a nacistickou nadřazenost s nápisem Die Einzig Richtige Olympia a jak k tričku přišel neví a nakonec prý vůbec nevěděl co má na sobě,prý si bral jen čisté tričko ze skříně a nevěděl co je na něm.

Ale tyto trička a to je všeobecně známo jsou volně k prodeji v obchodě s extremně pravicovou tematikou pod  názvem Rowdie a toto tričko má připomínt 80-té výroč nacistické olympiady.

A to mě na panu Krampolovi docela mrzí,protože to je můj oblíbený herec ,stejně jako celá ta garda herců s velkým H,přes paní Růžičkovou,pana Lábuse,Nárožného a dalších umělců.....ale jo...já jsem taky držkatý,od něj to beru,stejně to ale není košer takto mluvit o obětech války..