Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Karel

#12150 Re: Re: Hoax Pizzagate odkryt

2016-12-07 22:14

#12139: - Re: Hoax Pizzagate odkryt 

Moje babička vždycky říkávala, že za pravdu se každý zlobí

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#12152 Re: Re: Re: Hoax Pizzagate odkryt

2016-12-08 13:56:26

#12150: Karel - Re: Re: Hoax Pizzagate odkryt 

Havlojde hlavně že ty se zlobis za to co pise Aeronet co my už tych hoven ze západu mame dost a vy furt se nám je snažite vnucovat co je pravdive hned je proruske ubožaci co nejede podle maistriemu je hned ruske ubožaci vypatlani že provokatere placenej

Nepřihlášený uživatel

#12153 Re: Re: Re: Hoax Pizzagate odkryt

2016-12-08 14:24:13

#12150: Karel - Re: Re: Hoax Pizzagate odkryt 

A Babička ti neřekla že lhát se nemá?!Odmitam se dál s tebou bavit pro mně si Vlastizrádce národa!!!!Co mu v kavárně daj pod hubu to musi lhat jak neandrtalec že!!!!Promblem je ten že vy když jste nekde a jdete porti státu neumite se ani vyjadřit jak v jednom videu VICE-Krátké momentky z Prahy dne 28.10.2016, které v televizi neuvidíte ale my se zlobit na vás nemužem vy neznáte dejiny ani zákony vy jste placeni provokateři západem když si prdne západ prdnete si taky :D xD Pro mně si na urovni decka maleho co nic jineho neumi a nezna jen lhat a překrucovat a si bezrozumu!!!!!!To si řikaš Vlastenec ty si jen špina nácek co zabijel v Odese a v Kyjevě atd proč to vime protože redaktor s ČT mluvil co jste zač a kdo vás plati!!!!!Havlojde neboli Sluničko