MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské prase

2016-12-19 16:50

#99239: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské prase 

No vidíš, stejně jako sis vymyslel naprostou hloupost ty. :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské prase

2016-12-19 16:55:40

#99241: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské prase 

Nic jsme si nevymyslel, spletl jsem si ruské banky, neboť mezi nimi skutečně nedělám žádný rozdíl, nevidím žádný smysl zkoumat, jestli jedna ruská banka by snad byla potenciálně mravnější (důvěryhodnější) než jiná ruská banka. Rozdíl nedělám i proto, že v Rusku je opět potřeno soukromé a "státní" či "kremelské", což platí obzláště u bank. 

Totéž platí o Číně, kde se o soukromém majetku prakticky mluvit nedá, neboť dotyční milionáři i miliařdáři jsou samozřejmě členy komunistické strany číny a s majetkem vlastně volně nakládat nemohou, přestože s ním "jako podnikají".  

Další věcí je, že jsme nepředpokládal, že v době sankcí, budou mít ruské banky povolení podnikat na trhu v EU. Vypadá to, že sankce jsou až příliš mírné z mého pohledu, když se podívám na to, co tu ERB napáchala.  Je také zřejmé, že Rusové dokáží sankcím poměrně účinně vyhýbat. 

" Je nějaký rozdíl mezi ERB a Sberbank? Jaký? ERB byla jen jakousi pobočkou? Vůbec jsem nepředpokládal, že by měla nějaká další ruská banda licenci v ČR, skutečně mi připadalo, že odebráním licence ERB ruské banky na území ČR skončily. 

Je to velmi špatná zpráva, že Sberbank stále ještě na území ČR může působit. 

Co se týče LePenové, je to věc názoru, já jí považuji za neonacistku. 

Proč se sberbank nehlásí ke svému ruskému původu a podvádí klienty svým německým názvem? I z toho je zřejmé, jak je potřeba si dávat na Rusy velký pozor. Když člověk narazí na Rusy, je tam bohužel vždy nějaký problém. 

"Na českém trhu působí Sberbank CZ - do února 2013 jako Volksbank CZ - od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG s hlavním a jediným akcionářem Sberbank Rusko (Sberbank of Russia).""