MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99279 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u

2016-12-19 21:33

#99277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v  

Nikdy jsem v této diskusi nenechal nic smazat, co si to vymýšlíš za naprosté bláboly. 

Jaké by sis představoval jiné argumenty, když s těmi, které uvádím, nejsi schopen dokonce ani polemizovat, aniž bys vytvářel jakési fabulace, že se tvářím délkou příspěvku jako autorita? 

To, že v mých příspěvcích vidíš autoritu, to je tím, že nejsi schopen s příspěvkem polemizovat, na tom není nic složitého. Nesouhlasíš s mými argumenty, ale nejsi schopen to věcně vyjádřit, což ti samozřejmě velmi vadí, chápu to, ale nic to na stavu nemění. 

Argumentace navíc zdaleka není stejná, přestože se diskuse skutečně vede stále o tom samém, tedy napojení Zemana na ruskou propagandu, o jeho zločinnosti, ubohosti, amorálnosti a obecné lidské tuposti. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokon

2016-12-19 21:47:41

#99279: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u 

Spíš na to nemá smysl reagovat neustále dokola, když už jsem na spoustu s toho mnohdy dříve nějakým způsobem reagoval. Reagoval jsem už snad na všechno, co jsi do své reakce znovu vtěstnal. Bláboly o totalitě a že by byl Zeman schopen zneužívat amnestii. I na téma té blbé amnestie se tu napsalo už hromadu textu. Nechápu proč jsi to musel najebat do reakce na onen můj "dlouhý" příspěvek. Tak jsi musel ten svůj udělat třikrát delší, aby jsi mi to opticky nandal? Nevyvrátil jsi mi vlastně nic. Nemám důvod na svém příspěvku měnit ani řádek. A že zde starší příspěvky někdo nechal smazat je pravda. Není mi jich líto. Neujíždím na vlastních názorech takovým způsobem, abych si je někde ukládal, nejsem takový narcis. To s tebou to bude jiný viď?