MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 18:51

#99455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Pis si co chces, CT je neobjektivni a lze, jejich zpravy vubec nesleduji a naprosto vylucuji ze sveho programu televiznich kanalu. S chuti si prectu Parlamentni listy a dalsi media, ktera tady byla jmenovana. A takovych jako ja je hodne a pribyva nas cim dal tim vic. Tvoje snaha je tedy marna ale klidne si tady cmarej svy plky dal  

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 19:03:40

#99460: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Nejsi schopen oponovat, dokonce jasně vidíš, že to co plodí např. parlamentní listy jsou naprosté bláboly o ničem, nepodložené hlouposti, manipulace, vytváření nenávisti, generování strachu a přesto to čteš a ještě se s tím chlubíš a myslíš si, že když to čtou tvojí známí, že je to správně. 

Zkažené jídlo by jsi nejedl, ale zkažené informace v klidu konzumuješ a ještě si na tom pochutnáváš a tváříš se, že ostatní jsou špatní, aniž by jsi dokonce dokázal napsat i jen základní úvahu, proč by tomu tak mělo být. 

www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Po špatném jídle se pozvracíš. Po špatných zkažených zprávách je to daleko horší, byť se to na první pohled nezdá. V konečném důsledku to vede až naprosté blokaci schopnosti se vzdělávat, rozvíjet - takový stav je dokonce klinicky popsán a má odborný termín - kulturní deprivace. 

zvolsi.info

www.lidovky.cz/bubliny.aspx