MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 19:03

#99460: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Nejsi schopen oponovat, dokonce jasně vidíš, že to co plodí např. parlamentní listy jsou naprosté bláboly o ničem, nepodložené hlouposti, manipulace, vytváření nenávisti, generování strachu a přesto to čteš a ještě se s tím chlubíš a myslíš si, že když to čtou tvojí známí, že je to správně. 

Zkažené jídlo by jsi nejedl, ale zkažené informace v klidu konzumuješ a ještě si na tom pochutnáváš a tváříš se, že ostatní jsou špatní, aniž by jsi dokonce dokázal napsat i jen základní úvahu, proč by tomu tak mělo být. 

www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Po špatném jídle se pozvracíš. Po špatných zkažených zprávách je to daleko horší, byť se to na první pohled nezdá. V konečném důsledku to vede až naprosté blokaci schopnosti se vzdělávat, rozvíjet - takový stav je dokonce klinicky popsán a má odborný termín - kulturní deprivace. 

zvolsi.info

www.lidovky.cz/bubliny.aspx

Odpovědi

pan Hnedy

#99503 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 22:19:00

#99463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Zkažené jídlo by jsi nejedl, ale zkažené informace v klidu konzumuješ...tato teze je naprosto mylna, je nekdy treba konzumovat i zkazene informace, treba se Vam z nich udela spatne, ale mnohdy tam muze byt zrnko pravdivosti a cast nezkazenosti, ktere zapadne do skladacky.

obsah parlamentních listu a proc je dobre je cist jsem Vam uz vysvetloval...

stejne jsem Vam analyzoval zpravu BIS.

Vy pouzivate stejnou salamovou metodu opakovani mnohdy manipulativnich casto nepravdivych informaci, tim predcite i CT. pocitate s tim, ze to mnohdy nazoroveho partnera "ubije".

Stejne pocitate, ze pripadni ctenari, po neustalem omilani vezmou Vase argumenty za sve.

Ve vetsine veci se mylite....jak jsem psal, jednou to pochopite, ale to uz bude zrejme pozde.