MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99583 Re: Re: Re: Re:

2016-12-23 11:18

#99582: - Re: Re: Re:  

Dej mi pokoj se Zemanem, je mi ukradený,  já to myslel dobře, vánoce jsou svátky pokoje a míru a ne politických hádek a šarvátek. Každý má svůj názor a čím víc někdo bude do mně hustit ten jeho, tím víc se zabetonuju v tom svým. Jinak se klidně všichni hádejte a trimfujte svýma komentářema celý svátky i na Silvestra o půlnoci když se vám to líbí. Přeju vám v tom případě všem příjemnou zábavu. Ahoj

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99584 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-23 11:25:58

#99583: - Re: Re: Re: Re:  

Proč to píšeš do této diskuse, která je právě minimálně o velmi pravděpodobné zločinnosti Miloše Zemana? 

Diskuse není politická hádka, diskuse není žádnou šarvátkou, je to sdělení názoru a reakce na názor.

Já ti názor nijak nevnucuji, nemohu tě dokonce přinutit, abys můj názor (příspěvek do diskuse) přečetl, tedy nic do tebe nehustím, reaguji na příspěvek v diskusi. 

Milošovi Zemanovi jsi velmi podoben i tímto tvým příspěvkem. Věci velmi vážné, svojí vlastní zločinnost relativizuje např. tím, že není vhodný čas o nich mluvit. Politika je skutečně i o tom, kdy o dané věci mluvit nejen co říci. Proto také diskuse není politikou, je to diskuse k textu petice a ke konání člověka, kterého se petice týká. Zeman např. intenzivně podporuje ruskou propagandu v Parlamentních listech, tedy je dobré o tom diskutovat. 

K Vánocům či k Novému roku bychom si měli popřát, aby Miloš Zeman prozřel, došlo mu co páchá, podal abdikaci začal intenzivně spolupracovat se zpravodajskými službami a policií, aby své zločiny alespoň částečně odčinil, řekl bych, že to by prospělo dokonce nejvíce jemu samotnému a lidem okolo něj a to proto, že jejich zločinnost se bude bez nejmenších pochyb stupňovat, pokud Zeman neprozře.