MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99658 Re: Re:

2016-12-25 15:06

#99653: - Re:  

No hlavně že ty znalosti máš ty a to opravdu na "vysoké" úrovni. Kritizuješ Zemana za jeho morálku a sám  se chováš zrovna jako on, nemorálně a neustálým urážením a myslíš si, že tvé vzdělání na té žádoucí úrovni je, inteligente. Není mezi vámi oběma žádný rozdíl. Jeden za 18 a druhý bez 2 za 20

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99659 Re: Re: Re:

2016-12-25 15:09:29

#99658: - Re: Re:  

Ty mne znáš? Znáš mé znalosti? Lhal jsme snad někdy ve svém příspěvku jako lže Miloš Zeman? Kdy se tak mělo dít? Chybí mi snad argumenty při kritice Miloše Zemana? Jsou mé argumenty nevěcné a manipulativní? 

Velmi važ slova člověče, neboť se velmi ztrapňuješ. 

Jistota je, že Zeman vychodil absolutně zbytečný obor (a to i v době komunistické diktatury, byla to jen karérní komunistická vstupenka) bez jakékoliv smysluplné podstaty, tedy marx-leninskou komunistickou ekonomii a děsivé je, že dokonce tyto jeho pseudoznalosti se snaží občas uvádět do praxe, např. návrhem, aby se z nájmu bytů OKD sanovala těžba v OKD. To skutečně může napadnout nejspíš jen idiota, neb přece byty se udržovat nemusí, ty mohou klidně spadnout, hlavně když se bude dotovat těžba. 

Jeho amorálnost a nekulturnost je zjevná a je to on, kdo jí projevuje. Já nemám na jeho amorálnosti a nekulturnosti žádný podíl a nemá s ní dokonce vůbec nic společného. Už proto, že vidím jak nekulturní a amorální Miloš Zeman je a dokáži to také velmi dobře zdůvodnit.