MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99668 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte ve zlých časech!

2016-12-25 18:37

#99667: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte ve zlých časech! 

O mé vzdělání a morálku mít starost nemusíš, po tom ti vůbec nic není, zrovna tak, jako je mně lhostejné tvé vzdělání a morálka. Ostatně nemám v úmyslu s tebou rozvíjet jakoukoli diskusi a na další tvé výpady už reagovat nebudu. Mysli si a piš si co chceš.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte ve zlých časech!

2016-12-25 18:49:15

#99668: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte ve zlých časech! 

"O mé vzdělání a morálku mít starost nemusíš, po tom ti vůbec nic není, zrovna tak, jako je mně lhostejné tvé vzdělání a morálka. Ostatně nemám v úmyslu s tebou rozvíjet jakoukoli diskusi a na další tvé výpady už reagovat nebudu. Mysli si a piš si co chceš."

Přestože máš přístup ke skvělému ucelenému evropskému vzdělání, přestože má přístup k věrohodným zdrojům informací věříš naprostým propagandistickým nesmyslům zpochybňování demokracie. 

Logicky se pak ptám především potom, co tedy v tvém případě selhalo? Jestli je příčinou jen nějaká inteligenční nedostatečnost nebo je důvodem např. manipulace s tvým vědomím v době komunistické diktatury? 

Jsou to velmi zajímavé otázky a má smysl se jimi zabývat, neboť žádný stát, nechce mít zmanipulované občany, neboť stát tvoří dle demokratických ústav občané a nikdo z nás nechce mít souseda zmanipulovaného pomocí lží, mimo jiné proto, že je to velmi nebezpečné.

Pokud tedy můj spoluobčan zmanipulovanost již prokazuje např. i ve veřejné diskusi, je dobré na to upozornit a zdůvodnit, proč tomu tak je a proč je to nebezpečné.