MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99740 Re: Re: Re: Re: Odvaha autora napsat petice je veliká....

2016-12-27 11:56

#99738: - Re: Re: Re: Odvaha autora napsat petice je veliká.... 

O směšnosti petice se 100 000 podpisy nemůže být ani řeč.  Je to velmi vážné. viz. můj komentář, jak by se k takové petice zachovala vláda a parlament GB, kdy GB je více jak šest krát větší než ČR. 

Argumenty proti petici nemáš žádné, proto se jí snažíš zpochybnit. Obsah petice je velmi bolestně pravdivý. 

Statisíce lidí v ulicích Polska nejsou  a statisícová demonstrace byla v ČR, ČSSR a v ČSR jediná a to na Letné v roce 1989, neboť takové množství lidí jenom přesouvat z místa na místo je obrovský problém. 

V Jižní Koreji byla 100 000 demonstrace za odstoupení prezidentky, ale v Polsku zatím nikoliv. 

To, že se výsledek petice zatím jeví malý či žádný, neznamená, že není či nebude. Charta 77 se také jevila jako bez výsledku stejně jako konání Su Tij se jeví jako bez smyslu či výsledku. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99741 Re: Re: Re: Re: Re: Odvaha autora napsat petice je veliká....

2016-12-27 12:05:22

#99740: - Re: Re: Re: Re: Odvaha autora napsat petice je veliká.... 

Ale je mi lhostená tato petice, jsou mi lhostejné petice na podporu Zemana nebo proti němu a všechny petice tady, jsou k ničemu. Máš z toho možná dobrý pocit, že tam vidíš  to číslo, tak měj. Rozhodující jsou volby.