MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#100088 Re: Re: Re: Re:

2017-01-03 11:41

#100081: - Re: Re: Re:  

Výraz "realita" je rovněž takovou kategorií. Značně ji lze pokřivit už i tím, když podřízení podávají zkreslená hlášení, či vykazují fiktivní činnost. Toto pokřivení se může promítnout ledaskam, možná i do výroční zprávy BIS :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100089 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-03 11:58:00

#100088: - Re: Re: Re: Re:  

Přesně, proto historie fabulace, shromáždění důvěryhodných zpráv z důvěryhodných zdrojů je činnost naprosto nutná a skutečně důvěryhodnost činí to co bylo před konktréntí zprávou a to bylo po ní, přesněji odehrává se právě teď - tedy např. má to ve mně vyvolat emoce, má mne to znejistit - mělo mne snad znejisti, že potenciálně v BIS pracuje člověk, který je schopen svou nečinností či fabulací ovlivňovat BIS?.

Fabulace nemá historii a její budoucností je zase jen fabulace, tedy čím dříve se zjistí, že je to fabulace, tím menší budoucnost fabulace má. To je také smysl onoho úřadu.  

Už z návazností výročních zprá BIS - tedy veřejné části, je zřejmé, že to s BIS není tak hrozné obzvláště ne co se týče kapitoly 2.3 kde by BIS velmi správně postihuje nárůst kremelské obecně propagandy v češtině a pohyb čínských a ruských zpravodajců v zemi. To jsou skutečně informace, které korelují s tím, co se tu děje a jak vypadají lidé na Hradě, jak tu probíhala "návštěvě" Xi Jinpinga.

Tedy jsou to informace důvěryhodné, mění se v čase, stejně jako se drzost lidí z Hradu mění v čase, koreluje přesně s tím, co se na Hradě děje a jak např. Hrad devastuje veřejný prostor a z jakých zdrojů čerpá a jak prezentuje svojí "politiku". 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Skutečně je ralita to, co koreluje s naší zkušeností, odbornými, kulturními a morálními znalostmi. To považujeme za realitu a tímto porovnáváme i své vlastní jednání.

Kremelská propaganda (obecně propaganda - lži, fabulace) se proto realitu snaží pokřivit, aby např. bylo vnímáno v politice jako přijatelné reálné lhaní Miloše Zemana. Tedy relativizací hodnot, vyvolat dojem, že Zeman může lhát a že je jeho lhaní dokonce pravda a to skutečně v kategorii absolutní kategorie - pravda.  

Pokud to vnímáš jinak, zkus se zamyslet proč a klidně to definuj, já své názory sděluji naprosto jasně a samozřejmě se snažím velmi pochopit vnímání lidí, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana vydávat za pravdu. Snažím si pro sebe objasnit, proč naprosto evidentní lež vydávají za pravdu. Co je důvodem takového jednání. Je to velmi vážné a je potřeba se tím zabývat nejen proto, že je potřeba ohdadovat nebezpečnost takového jednání. 

Romancovová skutečně odpovídá excelentně.