MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#100090 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-03 12:24

#100084: - Re: Re: Re: Re: Re:  

a tobe dal pravo se povazovat za odbornika kdo?? ty sam?? 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-03 12:51:40

#100090: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kde jsi v mém příspěvku vyčetl, že se považuji za odborníka? Naopak, jasně sděluji, že se mohu odborně plést a plést se odborně může skutečně každý především neodborník.

Mohu se tedy např. plést v tom, že pro určení důvěryhodnosti informace je potřeba znát -její historii, způsob vzniku, autora (důvěryhodné určení autora)

Možná je to jinak, možná jsou daleko důležitější kriteria, která zná Šandor, může je jako odborník jmenovat, ale neudělal to, mohu jej dokonce proto podezřívat z manipulace, když úřad zjisťující výše uvedené k fabulacím označuje hanlivě.

Proto jsem hovořil o tom, že se mohu odborně plést. Může mi tam nějaké kriterium chybět, to co jsem napsal, považuji za naprostý základ nakládní s informacemi pro určení míry důvěryhodnosti.  

Proto jsem tě také vyzval, abys případně cokoliv odborně doplnil, případně abys doplnil, jak se na věc dívá odborník Šandor, neb skutečně ani náhodou nemohu znát všechna jeho vyjádření a ty mu navíc důvěřuješ, tedy jeho vyjádření znáš a znáš jak pracuje s informacemi. Dokonce sis vyhodnotil, že to co říká je důvěryhodné.