MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:08

#101090: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Především se jeví trochu problémem, jak by silná součást koalice proti IS Saudská Arabie, zároveň IS sponzorovala. Jevilo by se daleko levnější, prostě nebýt součástí rozsáhlé koalice proti IS, neutrácet obrovské částky za leteckou armádu bojující proti IS atd.

Tedy tady se mi tvoje informace jeví poněkud nepodložená a nelogická.

Nutno říci, že je Saudská Arábie součástí rozsáhlé koalice proti IS a v tomto ohlodu skutečně proti IS bojuje i na cízích územích, tyto ale neanektuje. 

Ani v nejmenším nepopírám, že Saudská Arábie má společné s Ruskem, že nedodržují Všeobecnou deklaraci lidských práv a nepovažuji to za správné. Zajímavé by tedy bylo zjistit, kolik lidí ze Saudské Arábie emigruje ročně, mohlo by to být kritériem toho, jak se v daném státě obyvatelům žije a zdali se chtějí či nechtějí podřizovat zákonů, které nám se jeví jako špatné - pregnantně řečeno v nesouladu s Všeobecnou deklarací lidských práv.

Z Ruska jen v roce 2015 emigrovalo 300 000 lidí jen do USA (snadno doložitelný fakt ze statistického úřadu USA) a jen legálně. Jeví se mi takové číslo astronomické a bylo by dobré se ptát, zdali je to byli skutečně vysokoškoláci, jak se lze důvodně domnívat - musí najít uplatnění a to lze snadněji v euro-atlantické demokracii s absolvovanou vysokou školou, byť se bude jednat o vš z totalitního státu.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101097 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:19:00

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Čili má podle tebe Saudká Arábie lepší zákonodárství než v RF proto, že se tam mají, dle tvého úsudku, lidé líp? Neemigrují v takové míře z Arábie, tedy je tam menší totalita? Ono to bude tím že o arabské vysokoškoláky zdatné leda v aplikaci práv Šária, na západě zese tolik nikdo nestojí, nikoli tím že by byla v RF totalita. Ze zfanatizovaných beduínú západ nic nevytěží.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:28:19

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Rusko bylo vyrabováno do mrtě v době, kdy to tam privatizovali ožralý Jelzin s Clintonem. Že jsou intelektuálové všude na světě náchylní ke korupci (zvláště se to projevuje u západních novinářů v presstitutizmu), tak o tom není nutno polemizovat. Prostě mladí nechtějí čekat, až se z oné decimce Rusko zase vzpamatuje a bohužel omladina se nechá snadno zlákat na laciná cingrlátka. To ale nevypovídá nic o úrovni právního řádu v RF. Nesrovnatelně je civilizovaněji postaven, než právní řád v Saudské Arábii.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:35:09

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Arabský poloostrov je v ledasjakých koalicích, ale v rámci hybridní války jednoduše sponzorují islamistická hovada. Snad se mi to tu nebudeš snažit popírat. To nepopírá dnes snad ani ČT, i když zapřít ve hlavním vysílaném zpravodajství okolnost, že byly 22.prosince boje v Aleppu ukančeny, to ČT potíže nečinilo. (neuvedla o tom ani titulek, chce tímto jednáním snad ČT vyhnat i naše seniory na onen zatracovaný internet?)