MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101097 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:19

#101092: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Čili má podle tebe Saudká Arábie lepší zákonodárství než v RF proto, že se tam mají, dle tvého úsudku, lidé líp? Neemigrují v takové míře z Arábie, tedy je tam menší totalita? Ono to bude tím že o arabské vysokoškoláky zdatné leda v aplikaci práv Šária, na západě zese tolik nikdo nestojí, nikoli tím že by byla v RF totalita. Ze zfanatizovaných beduínú západ nic nevytěží.

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 20:38:49

#101097: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jistě by bylo potřeba tyto informace prověřit https://cs.wikipedia.org/wiki/Saúdská_Arábie prověřit, ale řekl bych, že nepřesnost nebude na úrovni propagandy. 

Vypadá to, že minimálně tahle nová škola existuje (viz. street view) King Abdullah University of Science and Technology (KAUST), je možné, že vysoká škola dodržuje západní standardy a např. zveřejňuje diplomové práce, tam by se bylo možné nahlédnutím alespoň do dvou tří přesvědčit, jaká je úroveň školy. 

A v okolí to zrovna nevypadá, jak ve Vysočanech nebo vedle čvut v Dejvicích. 

Tady jsou informace poskytované czechinvestem. 

Emigrace by byla jedno z možných ukazatelů, bylo by to jen vodítkem. 300 000 emigrujících z Ruska do USA v jednom roce je číslo děsivé, neboť to představuje dvě až tři velká letadla odletů každý den!!!!, pokud jsou to skutečně vysokoškoláci, je opravdu to vypovídá o děsivém stavu Ruska. 

Snažil jsem se informaci ověřit na ruském statistickém úřadu, ale informace tam nejspíš vůbec není, což také svědčí o tom, jak Rusko "rusko lže do kapsy" vlastní propagandou.