MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 21:24

#101099: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Obávám se, že příčina dnešních problémů Ruska přímo souvisí s partou KGBáků v Kremlu a vzdálenou příčinou byť jistě parta KGBáků v Kremlu může být brána jako důsledek, bylo povraždění s malou (nebo s velkou záleží na uvážení, např. Solženicin na to má názor dosti jasný) nadsázkou kompletní inteligence Ruska komunisty a vytvoření stavu, kdy především v Ruské části RF žijí jen oběti a vrazi či potomci obětí a potomci vrahů. To má samozřejmě devastující účinek na společnost, odvahu jednotlivce, kooperaci společnosti atd., proto to také Stalin dělal a proto mu v tom hloupější a odpornější část společnosti ochotně pomáhala. 

Současnost, která má vliv na devastaci společnosti je okupace Krymu a části Gruzie např., neboť se jedná o zločiny, které jsou vykládány dovnitř do Ruska jako cosi mravného a ti co to realizovali jsou dokonce vyzdvihováni jako hrdinové.

Lež má vždy devastující účinek, takovou zkušenost jako lidé máme, přestože si to někteří nechtějí připustit.

Já např. stále zvažuji, zdali nejsem příliš kritický k Milošovi Zemanovi a pečlivě studuji jeho projevy a hledám projev, kde by nebylo alespoň snadné odhalit lež či záměrné zkreslení, abych mohl říci, "ono to ještě není tak strašné". Hledám v jeho okolí mravného, kulturního a oborně zdatného člověka, hledám dokonce i jen kulturního, mravného a odborně zdatného jeho obhájce, který jeho jednání dokázal objasnit a zasadit do kontextu Ústavy. 

V této diskusi jsem nikoho takového nenašel a bohužel jsem nikoho takového nenašel ani ve veřejném prostoru a to se mi jeví jako velmi vážné. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 21:52:17

#101111: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Teď se ale snažíš přesně o to samé, co jsi vytýkal Ty mně, totiž vyčítal jsi mi že manipuluji z časovou osou, a manipuluji s tím co bylo v čase dříve, zda slepice, nebo vejce. Ty se zase pohybuješ kdesi v minulé inkarnaci planety. Jak už jsem ti psal, Josef Visarionovič už se dávno vyhřívá po pravici boží a dnešní rozvrat a chlív má dnes na svědomí hlavně, pod záštitou šíření demokracie, naprosto zvrhlá machinace elit euroatlantické civilizace, směřující k zglajchšaltování národů a kultur do jakéhosi hnusného tavícího kotle. Za to, že se Rusko dostalo v období privatizování do stádia nového vzniku hladomoru, na tom se nepodepsal Josef Visarionovič, ale drancování Ruska západem do té míry, že měl dokonce rozpočet USA v té době i přebytek. Moc dlouho ten přebytek ale nevydržel a USA jsou dnes opět předlužené jako prase. Lež má devastující účinek, ano to připouštím. Nezačíná se ti tedy už odlupovat od kostí vlastní maso z toho sebeobelhávání se?