MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 22:04

#101115: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nedělám tvůj trik, jasně říkám co je příčinou přímo dnešních problémů - okupace Krymu a sděluji svůj názor, že lze sledovat problémy dnešního Ruska až k děsivému zločinu vyvraždění inteligence Ruska Stalinem a předtím ještě ke komunistickému převratu v Rusku a masivnímu vraždění, které jej provázelo.

Důležíté také je, že mohu jasně řící, že o těchto hrůzách lhal nejen komunistický režim v CCCP, ale i ostatní komunistické režimy po celém světě, katedry marxismu - leninismu jsou bohužel smutnou realitou komunistického vysokého školství všude v komunistických totalitách a mohu tedy říci, že dnes si Rusko v této věci opět lže. 

Ty žádnou časovou souvislost do minulosti pro USA nepředkládáš, asi nemůžeš, nevyhovovala by ti nebo vůbec historii neznáš. USA spíše dokládá vývoj státu než degeneraci, pokud se pohybujeme po historii USA př. je jistě zlepšení demokracie prosazením volebního práva pro původně černochy, v nedávné minulosti  či současnosti Afroameričany. 

Amerika se snaží ze svých hrůz poučit, hrůzy nenazývá hrdinstvím. V tom lze jistě v USA vývoj vidět a je možné jej také ocenit. 

Obávám se, komunistický manifest, rudé hvězdy, sochy Lenina  a povinná výuka ruštiny po všech komunistických totalitách, jsou více než výmluvným důkazem toho, co nazýváš "zglajchšaltování národů a kultur do jakéhosi hnusného tavícího kotle"

Přebytek rozpočtu USA vznikající na úkor Ruska - tak k tomu prosím nějakou uvěřitelnou úvahu, jak by k tomu mohlo dojít?

Velmi se obávám, že Rusko neprodávalo ve velké míře (rozsahu, který by snad mohl teoreticky ovlivnit HDP USA) na mezinárodním trhu nikdy nic jiného než ropu, zemní plyn a zbraně a ani jedno z toho Amerika nikdy od Ruska nekupovala, tedy nedovedu si představit, jak by měl přebytek rozpočtu USA vzniknout. Dokonce by mne zajímalo, v kterém roce byl rozpočet USA přebytkový a především kdy byl tvořen (plánován a schvalován) jako přebytkový. 

Z tvého textu:

"Za to, že se Rusko dostalo v období privatizování do stádia nového vzniku hladomoru, na tom se nepodepsal Josef Visarionovič, ale drancování Ruska západem do té míry, že měl dokonce rozpočet USA v té době i přebytek. Moc dlouho ten přebytek ale nevydržel a USA jsou dnes opět předlužené jako prase. Lež má devastující účinek, ano to připouštím. Nezačíná se ti tedy už odlupovat od kostí vlastní maso z toho sebeobelhávání se?"

Není ani úplně zřejmé, jestli mluvíš o jednom či několika přebytkových rozpočtech vlády USA, nebo dokonce mluvíš o tom, že USA dokonce nebyly vůbec zadluženy a to jak u vlastních obyvatel tak v zahraničí. Tvůj text je poněkud zmatený. Komunisté v českém parlamentu také s oblibou mluví o dluhu USA, ale přitom mluví o celkovém dluhu vlády USA, nikoliv jen o zahraničním dluhu USA, což jsou velmi rozdílné věci. 

Zároveň přesně definuj, kde v kterémkoliv mém příspěvku lžu. Přesně ocituj lež v celém kontextu a přesně sděl, v čem je to lež a dolož to důvěryhodným zdrojem informace. Udělej to např. tak, jako jsme to já udělal s některými projevy Miloše Zemana. Pokud toho nejsi schopen, tak velmi važ slova. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101119 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-16 23:24:10

#101116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    No přesto ale lžeš, nebo obelháváš sám sebe v tom, když situaci v dnešní době stavíš do roviny ideologického boje proti komunismu. V tomto lžeš, nebo se své snahy snažíš oargumentovat celkem vylhaným způsobem. Jenže dnešní procesy vznikly ne díky boji s komunismem, ale díky tomu, že už se s komunismem bojovat nemusí, tedy si západní elity uvolnily ruce pro zvrhlé expanze, pro války v Iráku, Líbii, Sýrii... Ani není dnes marxismus všeobecně nikterak populární, ale hlavně není nosným pilířem dnešních procesů v Rusku. Rozbití států v Arabském Jaru není žádný boj s komunismem, protože ten na Blízkém východě, ani v severní Africe nebyl nikdy. Jistými individui byl za nejlepšího prezidenta USA označen Clinton, navzdory okolnosti, že dehonestoval prezidentský úřad, tím, že zdegradoval kabinet oválný, na kabinet orální, právě proto, že za jeho éry došlo k onomu přebytku v americkém rozpočtu. Ten byl ovšem krátkodobě vytvořen díky totálnímu vyrabování postsocialistického prostoru, hlavně Ruska.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-17 00:01:26

#101116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Krym byl autonomním územím a byl pouze administrativně zpravován Kyjevem, nikdy nebyl součástí unitárního ukrajinského státu. Nyní si referendem rozhodl, že bude zpravován odjinud. Nedošlo tím k žádnému porušení celistvosti Ukrajiny, jak se světu snaží vnutit banderovský hnůj. Tedy neblábol nic o okupaci. Probuď se a vytáhni si ruku z nočníku.