Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#12790 Re: Re:

2017-01-25 10:51

#12788: - Re:  

MĚ OPRAVOVAT NEMUSÍŠ JÁ VIM CO MÁ PŘIJIT aji vim ty znaky šelmy na ruku a na čelo!!!A KDYBYS TO ČETL POŘÁDNE TAK BYS VĚDĚL ŽE SEM TAM DÁVAL OHLEDNĚ 3 SV INFO TU ŠLO JEN O 3SV 

J ten A.Pike se podílel na 1sv a 2sv a USA, to vše dotovala Pike je pěkný zkurvysyn, a aji se podílel na Montauk PROJEKTU.Šak Islám je to falešné naboženství a cti Neděli takže si vubec nemusel mě opravovat!!!!!Je to aj v Dokumentech NWO že Islám je falešné nabozenstvi na podmaneni světa proto je aj dotováno 40 zemí Evropy a USA,Turky,Pakistánem.Emiraty!!!!A že P.František ho bude zavádět aj ve Vatikánu atd proto jim umival nohy a cucal to same dělal G.Sorosovi!!!!A pomoci Islamu se aj zavede NWO jak je to v Německu,Švécku,Francii hlupáci si nevážili vlasti proto tak dopadli kdyby bojovali za svuj rod,vlast,kulturu,a šly vystřilet vládu hnedka.Ale oni vše svěřili vládě ochranu to udělali chybu.Nový mesiáš přijde aj Satan bude se vydávat za mesiaše což neobstoji ale hlupaci to budou žrát Satanovi!!!Proto nás Kristus varoval než ho smradlaví Židé zabili a ty zabijeli aji normálni lidi v té době!!!!proto se hnusí Bohu!!!Proto už všichni Křestané byly varováni a čekaji a bdí ty v Izraelu hlavně a v Damašku,Iráku,atd.a v Evropě to pomale začina bdi nespi sou střizliví nejsou jak opilci!!A boje se ději tam kde chodil J.Kristus a jeho apoštolové kázaly jen čist pismo!!! 

Matouš 24

Počátky běd

4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Žena se prohlásila za Krista, kamarádka je archanděl praktikuji Satanské umění

VICE-Spasitelky z Liberce naladily andělský kanál, fandy mají až v Anglii

Příchod Syna člověka

29Hned po soužení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebeské se zachvějí.30Tehdy se ukáže znamení Syna člověka na nebi; a tu budou lomit rukama všechny čeledi země a uzří Syna člověka přicházet na oblacích nebeských s velkou mocí a slávou.31On vyšle své anděly s mohutným zvukem polnice a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke druhým.

TO CO SE DEJE NA VIDEU JE PSÁNO V BIBLI ALE TO NEBUDE KONEC VŠE BUDE ROZMETANE AŽ TU NEBUDE JEDINY KŘESTAN A ZASLEPENCI PŘESTOUPI NA FALEŠNÉ NABOŽENSTVI ISLÁM!!!ABY SI ZACHRANILI ŽIVOT ALE ODPLATA BUDE TAKOVA JAKOU SI ZASLOUŽÍ

VICE-Známky a varování druhého příchodu našeho Pána Ježíše Krista

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#12791 Re: Re: Re:

2017-01-25 13:50:54

#12790: - Re: Re:  

ISLÁM NEBUDE TIM JEDINYM NABOŽENSTVIM NA SVĚTĚ MA VZNIKNOUT NOVE NABOŽENSTVI SKRZE TAKZVANEHO MESIAŠE ALE TO AŽ BUDOU VŠECHNY NABOŽENSTVI A CIRKVE ZNIČENY BUDE 3 SVĚTOVÁ VÁLKA SLIMAKY JEN ZNEUŽIVAJI K VALKAM JSOU TO UŽITEČNI IDIOTI