MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#102254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 16:14

#102250: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Wikipedie se také občas zpochybňuje a Sluníčkáři to dělají rádi, když se na wiki objeví věci, co se jim nelíbí. Například to že Ronald Reagan a Margaret Thatcherová byli svého času na straně Rudých Khmerů, když došlo na třenici z vietnamskou armádou. Taká ona právní otázka, že byl doopravdy Krym součástí Ukrajiny je zpochybnitelná, protože to byla autonomní republika pod administrativní správou Kyjeva. Čili nikoli část Ukrajiny, to nebyla nikdy, memorandum nememorandum. Nyní si ovšem Krymčané odhlasovali, že chtějí patřit pod administrativní správu někoho jiného a tak se i stalo. Krymčané, až na několik málo tupých grázlů, co raději chodí kanály a do smrti by po ulici chodit neměli, jsou rádi, že jim tato volba byla umožněna.

 

 

Odpovědi

Evropan

#102255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-05 16:28:32

#102254: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Poté co z Krymu vystěhovali krymské Tatary, kteří tvořili ještě před druhou světovou válkou asi 70% obyvatelstva, není problém, aby noví přistěhovalci odhlasovali cokoli. Ostatně proč  u nás proti všem smířlivým gestúm vůči suděťákům protestovali majitelé chalup v pohraničí po odsunutých Němcích, že? Jde jim prostě jen o majetky.

Jak schválil Chruščov v rámci SSSR a následně mezinárodní mocnosti včetně Ruska po roce 1994, tak Krym byl tou dobou součástí Ukrajiny. Jak ale doložíte, že byl Krym součástí Ruska? Že ho koncem 18. století zabrala Kateřina Veliká? A proč ho tedy nevrátit těm, co ho vlastnili předtím? To raději krymské Tatary opět vystěhovat. Ostatně jim nebylo umožněno hlasovat ani v referendu.

Žiji v civilozaném světě, kde se ctí dohody a smlouvy. Vy si žijte v tom svém.