MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#102501 Evropská unie je jediný smysluplný projekt na území západní Evropy

2017-02-12 21:47

Bohužel musím konstatovat, že se tu nachází jeden idiot (a rád se vydává za více idotů), který zenužívá můj nick "Evropan". Bohužel tyto okamůry jsou nenapravitelné v tom, jak ze své vůle šíří nenávist ve jménu neokomunistických vztahů k putlerovu Rusku. Jsem zastámcem Evropské unie. I se všemi svými chybami je to stále jediný smysluplný mírový projekt na území západní (a nejen západní) Evropy. Ostatně podobný záměr měl před více než půl tisíciletím i král Jiří z Poděbrad, ale byl na to ne příliš významným vládcem.

Proruské okamůry, které jsou placeny bůhví kým, nejsou schopné vymyslet nic jiného než vylhané propagační žvásty na oslavu Bumbála a agenta Bureše a nejsou schopny akceptovat skutečnost, že to jsou právě oni, kteří jsou proti národním zájmům našeho státu. Tím, že zneužívají svobodnou anonymní diskusi dokazují, že jsou to lidé, kteří nemají dostatek sebevědomí a jsou to naprosto pokřivené kreatury bez názoru. Pokud zde budete číst nějaký další příspěvek s mým nickem v rozporu s tím, co tady a teď píši, je to pouhý hoax. Poznáte to ostatně i tím, že ty falšované příspěvky postrádají znalost spisovné a slušné češtiny. Jsou to např. příspěvky č. 102477 (rozhopdně nejsem pro Czexit, to může myslet vážně jen naprostý hlupák) a 102495 (ten člověk má problémy nejen s politickým názorem, když přeběhl z ODS k okamůrám, ale má asi problém i s coming outem; resp. u něj ještě neproběhl ani sexuální ani politický coming out, ale asi to bude komunista).

Odpovědi

Evropan

#102502 Re: Evropská unie je jediný smysluplný projekt na území západní Evropy

2017-02-12 21:55:02


Nepřihlášený uživatel

#102523 Re: Evropská unie je jediný smysluplný projekt na území západní Evropy

2017-02-13 07:34:25

#102501: Evropan - Evropská unie je jediný smysluplný projekt na území západní Evropy 

 

Kreml v této oblasti pracuje a pracoval věděcky, princip manipulace je znám a je nejen snadné....

2017-02-12 18:49

 

Je to zabiják voleb. Vědci varují před programem, který vyhrál Trumpovi volby a teď míří do Evropy

....prokázat, že byl v amerických volbách použit, ale nejspíše to již prokázáno také bylo. Trump se pohybuje na velmi tenkém ledě, neboť manipulace za pomocí lži nejsou možné ani v USA. Věc je velmi vážná. 

Komunísté jsou v této oblasti vlastně náramně věděčtí, první co komunisté ovládli po převratech ve všech zemích bylo školství. Vyhodili či mnohdy dokonce zavraždili mravné, kulturní a odborně zdatné pedagogy, nahradili lidmi jako byla matka Miloše Zemana. 

Zavedli ruštinu jako povinný jazyk a tvrdě zmanipulovali výklad dějin, naprosto byl pokřiven výklad vývoje práva a společnosti, náboženství jako morální základ na kterém stojí naše společnost přestalo existovat. Tím byly vytvořeny generace a generace zmanipulovaných lidí, kteří se nejsou schopni orientovat v časové posloupnosti událostí a tedy jsou schopni lží Miloše Zemana označit za pravdu. 

Se sociálními sítěmi toto bylo dovedeno k dokonalost. Poradce Trumpa sedí v představenstvu firmy, které do profilů hlupáků servíruje jejich hloupost, jako by to byla největší moudrost na světě, přitom se tento člověk veřejně hlásí k nacísmu. 

"Právě do společnosti Cambridge Analytica přitom Trump investoval velké peníze. Sám ředitel firmy serveru Motherboard prozradil, že tehdejší republikánský kandidát jim poskytl přes 15 milionů dolarů (375 milionů korun).

A člena představenstva společnosti – Steva Bannona – jmenoval svým důležitým poradcem."