MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#102563 Re: Re:

2017-02-13 14:05

#102560: - Re:  

 Popíráš genocidu, banderovské nacistické prase?

 

Ano toto svědčí o kulturnosti Ukrajinců. Tady máš dokument od ČT, než se připojila na stranu ukrajinských nacistických zrůd, čímž se stala nacistickou zločineckou organizací:

 

https://www.youtube.com/watch?v=kJOjbxm5REU

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102565 Re: Re: Re:

2017-02-13 14:09:45

#102563: - Re: Re:  

 Nepopírám žádnou genocidu žádného totalitního režimu, ani komunistického ani nacistického. Nevyžívám se v publikování zvrhlostí, jako to děláš ty a Miloš Zeman. 

Jediné o čem svědčí tvůj přehled je tvoje vlastní zvrhlost, to je tak vše. Naprosto stejný seznam zvrhlostí lze napsat o Rusech, Srbech, Chorvatech a bohužel i Češích, Slovácích, Maďarech, Polácích, Rumunech, bohužel se podobných zvrhlostí doupouštěli lidé na celém Světě. 

Svědčí to tedy sprostředkovaně o jediném, že žádný národ není ušetřen toho, že by z něj nepocházeli zločinci, masoví vrazi, zvrhlíci. 

Buhužel Češi si oplzlého zvrhlého idiota zvolili do ústavní pozice prezident a zvolili si ovšem jen proto, že voličům masivně lhal o sobě, své rodině, svém zdraví, své "týmu". Ani ty totiž nejsi schopen uvést důvod, proč si Miloše Zemana volil, žádný jeho volič není schopen formulovat důvody v souladu s Ústavou, které jej vedly k tomu, že dali hlas Zemanovi. Nikdy se tak nestalo veřejně a já to ani nikdy neslyšel od žádného Zemanova voliče soukromě. To je naprostá katastrofa a svědčí to přímo o obrovské ubohosti voličů Miloše Zemana.