Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Quoted post
Evropan |
#13077 Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci2017-02-19 06:45#13074: - Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci Žádné "důkaze" nebudou, protože takové slovo v češtině neexistuje. Ty musíš být asi fakt dílo, když nejsi schopen pochopit, že si máš najít jiný překladač z ruštiny. Sice bych to tu neměl uvádět, protože tím dělám nechtěnou reklamu, ale : - Odkazy na youtube jsou většinou na videa, která jsou doplněna o hesla, která s obrazem nesouvisí, je to vesměs vyrobená propaganda - důkazem je, že tam nemáš ani jediný odkaz na video, které by obsahovalo nějakou informaci. Ti, co umí cizí jazyky, snadno zjistí, o čem ta videa jsou. Ty s takovými lidmi nepočítáš, protože jsi asi přesvědčený o tom, že co neumíš sám, to nemusí umět ani ti ostatní. Prostě hloupý člověk, který počítá s tím, že hloupí jsou všichni. - Stránky jako aeronet a sputnik a víceméně i putlerovské ... pardon parlamentní listy nezveřejňují jiné informace, než ty schválené z Moskvy. Ty to sem dáváš stále, což je důkazem, že šeš řízen v východu (ať už vědomě nebo nevědomě). - No a odkazy na white media - no fuj, to je fakt hnus největšího rázu. Ani jeden z těchto zdrojů není pro normálního člověka důkazem. Musíš psát odkazy na ty zdroje, které jsou nezávislé, a ne na ty placené nějakou fašistickou sebrankou. Takže ty důkazy nemáš ty, nikoli já. Ty sem cpeš různé nesmysly a pomluvy. Jediné, co jsi se v životě naučil, je zřejmě to, jak se text zvýrazňuje a jak se podtrhává. Bohužel takto psané texty veřejnost obecně vnímá jako něco nenormálního. Něco, jako když na ulici křičíš na staré lidi. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#13078 Re: Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci2017-02-19 07:31:43#13077: Evropan - Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci Tak jdi do hajzlu když nedokážeš doložit důkaze a jen prázdné slova chudáku.A že jsem teda žádné furt neviděl od tebe!!!SIS JE VYCUCAL S PRSTU NÉ!!!!!TY SI DOBŘE RETARDOVANEJ JÁ NEJSEM ŘIZENEJ NIKÝM TY KRIPLE!!!JÁ MAM NAROZDÍL OD TEBE ROZUM A UMIM SI NAJÍT FAKTA!!!PROTOŽE VÍM ŽE MĚ TO ČT,TV,NOVINKY,ATD NEŘEKNOU A FURT BUDOU VEŘEJNĚ LHAT VEŘEJNOSTI NĚCO JAKO TY TAKY FURT LŽEŠ!!!!JAK MALÉ USMRKANÉ DĚCKO!!!! NEVIDÍM ŽE BY TO BYLO RUSKÉ POKUD JE DOLOŽ DŮKAZE NEBO FAKTA ABY TVUJ ROZUM+MOZEK TO CHÁPAL UŽ KONEČNĚ Invaze do Syrie na svržení Asada fake to same na Husajna,Gadafího,F.Castro,atd VICE-NATO Použití Fake Viral syrského Hero Boy Video k invazi do Sýrie Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy |
Nepřihlášený uživatel |
#13082 Re: Re: Re: Nějak zapomínáš, co všechno provedli USA2017-02-19 08:27:12#13077: Evropan - Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli USA Umíš jen obkecávat půlmozku a skutek utek, žadné fakta nemáš radeji zavři hubu ty Kavarenská loutko Sorose.Jen si hraješ na chytráka a si přitom vylízanej,a jen urážet Vlastence to ti jde.Ty špino fašistická co zabijela na Ukrajině!A už se ani doprošovat nebudu o fakta protože žádne neexistují jen co řekne Česká Televize a USA Mainstream Media taky bez důkazu že trupko!!!A já si mužu vkládat co chci a kam chci mě žadnej půlmozek s Kavárny nebude diktovat co můžu a co né,já mam vlastní rozum a sem svobodnej člověk. Mě nebude ani rozkazovat vláda co si mám myslet nebo co sledovat,nebo čemu mám věřit. ČERNÉ NABÍLÉM POTVRZENO REDAKTOR S ČT PROMLUVIL RUSKÉ MEDIUM CO NEJDE PODLE BRUSELU JE RUSKÉ ŽE TRUPKO TRAPNÉ ROZDĚLOVÁNÍ NAŠÍ VLÁDY Mediální propaganda pohledem zevnitř agenturyTo zní opravdu děsivě, jak to funguje? V principu jde o Machiavelismus implementovaný do mediálního prostoru 21. století. Funguje to tak, že mediální agentura, která dělá průzkum veřejného mínění, podsune veřejnosti nejprve prefabrikát. To znamená uměle vytvořený konstrukt, který veřejnost velmi rychle pojme v podvědomí za svůj vlastní názor. V tom spočívá princip a největší síla. Dokonalým prefabrikátem se stala tragédie letu MH17 na Ukrajině. Média bez jediného důkazu nebo stanoviska vyšetřovatelů posunula veřejnosti pohotový prefabrikát o vině Ruska a pro-ruských separatistů. Tyto prefabrikáty jsou ihned vzápětí testovány v průzkumech veřejného mínění. Pokud se prefabrikát uchytí, začne se s ním pracovat jako s nezvratným faktem, pravdou, a následně média a tiskové agentury začnou prefabrikát šířit do médií. O MH17 ŽÁDNÉ RUSKO ALE UKRAJINA TO BYLA Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi. VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in OsetiaProč jste se rozhodl promluvit? Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla. Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty? Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud. Počítám, že oba víme, kdo ji řídí. Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích. VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
571 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
287 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4102 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24737 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
232 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
797 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1358 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
130 Vytvořeno: 2024-11-12
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17033 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2105 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
346 Vytvořeno: 2023-03-17
Homofobie do škol nepatří
41 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
683 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2224 Vytvořeno: 2024-10-21