Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 18:05

#13172: - Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby 

Á tak se omlouvám, na vině je má špatná angličtina. Když jsem si tetxy porovnal, vidím, že jste použil súru 3 - Rod Imránův, Ve jménu Boha milosrdného, slitovného

abcdef

55. A hle, pravil Bůh: „Ježíši, nyní tě odvolám a povznesu tě k Sobě a očistím tě od (špíny) těch, kdož neuvěřili. A ty, kdož tě následovali, učiním vyššími než ty, kdož nevěřili, až do dne zmrtvýchvstání. A pak se ke Mně všichni navrátíte a rozsoudím mezi vámi to, v čem jste se rozcházeli.

56. A ty, kdož neuvěřili, potrestám trestem přísným na tomto i na onom světě a nebudou mít žádné pomocníky,

57. zatímco těm, kdož uvěřili a zbožné skutky konali, se dostane odměny jejich - a Bůh věru nemá rád nespravedlivé!“

Nevím dost dobře, proč jste použil prátu tuto část súry. Když si to přečtou, tak 99% populace odpřísahne, že je to citát z Bible. Ten zbytek byl už jen výklad. Možná i proto pořad Islám znamení doby v archívu Proglasu doporučuji.

Co se týká toho, že 1+1 se nemusí vždy rovna 2, tak vidím, že jste si s tím poradil, a nekomentuji to ...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#13176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 18:33:01

#13174: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby 

ale jo. prekrucovani a zabijeni casu ostatnim ti jde dobre. pripominas mi CNN nebo zidy. jen tak dal.

islám je smrt všeho odlišného

#13179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-28 08:29:49

> Možná i proto pořad Islám znamení doby v archívu Proglasu doporučuji.

Poslechl jsem si poslední díl a je zřejmé, že tento pořad je pojat v otevřeném, smířlivém až poraženeckém duchu II. Vatikánského koncilu a současného papeže-vítače. Několik stěžejních citací:
Na konci 7. minuty dr. Franc říká, že do Evropy přicházejí "ti, kteří hledají oporu".
Ve 12.-14. min cituje teologa Jiří Novotného, že bude-li prosazen islám jako dominantní náboženství,
křesťané budou v podřízeném postavení s omezenými právy (dhimmi). O nekřesťanech se raději nezmiňuje.
V 16. min tvrdí, že "do Evropy přicházely národy připravené přijmout místní kulturu, protože ji vnímaly jako vyspělou".
V 17. min "naučme nově příchozí být kulturními Evropany".
V 21. min "imigranti budou schopni kulturní konverze k evropské společnosti".

Račte porovnat se skutečností a uvážit, kam nás tento přístup dovede... Podle mě do eurochalífátu.

ŽIDÉ SOU ZOTPOVĚDNÍ ZA VŠECHNY VÁLKY
Nepřihlášený uživatel

#13181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-28 10:24:43

Opraveno předešlého!!!

Jdi do Hajzlu s Islámem špinavej Žide.

To kvuli vám sou války,vy špiny totiž jste proti všem rasám.Proto vás je aj ve Vládě dost.A vás šef G.Soros co vám plati pod hubu také Židovský vyměšek a vrah staletí.To samé Rockefeler,Rodschild přibuznej Hitlera!!!

Na vrcholu pyramidy najdem 2 Židy!!!

G.Soros-Investátor majdanů,Protestů,konfliktů,genocid,

Rodschild-vynálezce falešných penězí k otročení národu

Patří k Elitě chodící smradlavá mrtvola 101let

(David Rockefeller Žid) podstupuje siedmu transplantáciu v 101 rokoch!

VICE-David Rockefeller podstupuje siedmu transplantáciu v 101 rokoch!