MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103682 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější stranou v

2017-03-03 19:21

#103680: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější stranou v repu 

 Co je to za naprosto nekonkrétní žvásty bez jakéhokoliv i jen minimálního zdůvodnění? Vypadá to, že jsi zloděj nicků ne Evropan. 

Chce opravdu sakra zbabělství a zločinnost zrušit zdanění hazardu, jak to udělili oposmluvní zloději Zeman s Klausem a chce sakra velkou odvahu zdanění hazardu opět zavést. To je jen jeden příklad, kdy Kalousek projevil velký kus odvahy. 

To, že země prošla finanční a odbytovou krizí s nězaměsntaností na úrovni 6 % se nestalo také jen tak. Tedy to jsou naprosto věcná makroekonomicky doložitelná fakta, na kterých má zásluhu právě Kalousek. 

Odpovědi

Evropan

#103684 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější strano

2017-03-03 20:29:31

#103682: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější stranou v  

 

Neměl jsem snahu být konkrétní, ale to, že Kalousek pije poměrně přes míru bylo vidět i několikrát v televizi, kdy se nestyděl v tomto stavu dávat rozhovory. A co týká jeho kompetencí v oblasti financí a ekonomiky - Kalousek v době, kdy už se na to všichni v Evropě připravovali stále tvrdil, že se americká finanční krize do Evropy nepřenese. A co se stalo, ví dnes už každé malé dítě. Navíc když nastupoval poprvé do funkce ministra financí, byla nižší DPH 5%, když funkci opouštěl, byla 15%. Docela nářez, ne? A to v Německu je nižší DPH 7,5%, v Polsku 5% a podobně. A to, že s tebou nesouhlasím, ještě neznamená, že jsem zloděl nicků, i když ten blbeček, co je tady kraje, v tom dělá zbytečný chaos. Ale to je přesně taktika těch ubožáků Okamůr.
Havel z pekla

#103687 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější strano

2017-03-03 22:24:06

#103682: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější stranou v  

 Kalousku nehraj si na hrdinu. Já také chlastal a teď mně píglují za trest všichni čerti z pekla do prdele. Ze začátku mně to rajcovalo, ale dnes? Víš ty vole co je to za bolest, když ti šlehne konečník plamenem? Nechlastej Kalousku, pro tvé vlastní dobro, nechlastej.