MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Havel z pekla

#103687 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější strano

2017-03-03 22:24

#103682: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější stranou v  

Kalousku nehraj si na hrdinu. Já také chlastal a teď mně píglují za trest všichni čerti z pekla do prdele. Ze začátku mně to rajcovalo, ale dnes? Víš ty vole co je to za bolest, když ti šlehne konečník plamenem? Nechlastej Kalousku, pro tvé vlastní dobro, nechlastej.

Odpovědi

Evropan

#103691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější st

2017-03-04 06:38:22

#103687: Havel z pekla - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější strano 

Opět žádná o tom, že pokud si gay, tak máš stejná práva jako my ostatní. Ale proč se nám tady svěřuješ se svou sexuální orientací, to stále nechápu. A také neustálé otírání se o pana Václava Havla je u tebe už asi psychopatická úchylka. Prozatím to byl jediný pořádný prezident České republiky. Nelezl do ... (no však ty víš dobře kam) ani Rusákům ani nikomu jinému, a všichni světoví politici měl zájem se s ním setkat. To naopak Miloš, když letěl do OSN do New Yorku, tak se s ním sešel jen kazašský prezident, nebo co to bylo za čičmundu. No dosud největší trapas naší politiky.