MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#103684 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější strano

2017-03-03 20:29

#103682: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější stranou v  

 

Neměl jsem snahu být konkrétní, ale to, že Kalousek pije poměrně přes míru bylo vidět i několikrát v televizi, kdy se nestyděl v tomto stavu dávat rozhovory. A co týká jeho kompetencí v oblasti financí a ekonomiky - Kalousek v době, kdy už se na to všichni v Evropě připravovali stále tvrdil, že se americká finanční krize do Evropy nepřenese. A co se stalo, ví dnes už každé malé dítě. Navíc když nastupoval poprvé do funkce ministra financí, byla nižší DPH 5%, když funkci opouštěl, byla 15%. Docela nářez, ne? A to v Německu je nižší DPH 7,5%, v Polsku 5% a podobně. A to, že s tebou nesouhlasím, ještě neznamená, že jsem zloděl nicků, i když ten blbeček, co je tady kraje, v tom dělá zbytečný chaos. Ale to je přesně taktika těch ubožáků Okamůr.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103692 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější st

2017-03-04 07:05:30

#103684: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnější strano 

Nemyslím si, že by Kalousek dával rozhovory pod vlivem, až na ten jeden nešťastný po telefonu.  Budu velmi rád, když sem dáš odkaz z archivu TV, kdy se tak mělo stát.  

Kalousek vždy mluvil o tom, že nás mine krize bankovního sektoru a nikoiv krize odbytová. To se také stalo, banka v ČR nebylo v potížích žádná.  Že by se nepřipravoval na odbytovou krizi se nezdá pravděpdobné, když se zde udržela nezaměstnanost na směšných 6 % (Zeman měl měl v době růstu u téhož ukazatele 9 %, proto směšných)

DPH - důvodem byla snaha sjednotit DPH na jedné sazbě, aby nedocházelo k nejasnostem a následně tedy podvodům, jestli je daný výrobek zařazen do nízké nebo vysoké sazby a nemuseli to úřady řešit. To je velmi smysluplné.  To, že Babiš nedoknčil, není problém Kalouska. 

Jindy jsou tvé příspěvky smysluplné a argumetované, minulý příspěvek a nakonec i tento na který reaguji je velmi špatný, proto to vypadá, že jsi spíš zloděj nicku než autor, který sem přispěl celou řadou velmi dobře argumentovaných a smysluplných příspěvků.