MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 16:10

#104067: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Je skutečně vážnou otázkou, jestli se lze proti potenciální agresi bránit preventivním opatřením i za pomoci armády? 

II. světová válka a rusko-německá spolupráce na rozpoutání tohoto šíleného konfliktu okupací Polska může být vodítkem jak se k takovým krokům postavit. To je čas, místo, tedy historie, kreré se nás stále dotýká a tu tedy musíme zvažovat jako první. Je nutné zvažovat i spolupráci CCCP a Německa před II. světovou válkou, vyškolení německé letecké armády v CCCP, zbrojní německé továrny v CCCP a porušování Versailleské smlouvy právě výše uvedeným. 

Vznikla k vůli tomu OSN.  Je potřeba se tedy např. i ptát, proč Rusové vetovali všechny rezoluce RB OSN o Sýrii, které měly i jen minimální potenciál problémy v Sýrii řešit předtím, než se rozrostly do obludných rozměrů. 

Je také potřeba řešit proč Rusko nerespektuje OSN, které neuznalo okupaci Krymu, tam se jedná nejen o agresi, ale dokonce ukradení části území státu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-10 16:27:09

#104068: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   Ne OSN tohle nebylo schopno naprosto řešit, protože lídři západních států nedokázali pochopit, že zájmy obrovského množství protiasadovských skupin jsou tak protichůdné, že ona opozice nikdy nebyla schopna sestavit funkční vládu, která by mohla být nazvána byť jen vzdáleně demokratickou. Sarkozi tohle nechtěl věřit francouzskému velvyslanci v Sýrii a nazýval ho blbečkem.  Díky také podobným debilním lídrům vznikl problém, na nějž pak zvrhlí obchodníci s lidmi připnuli onen migrační bussines. Tomu mělo být zabráněno již tím, že čluny s migranty měli vojenské lodě obracet nekompromisně zpět od samotného počátku.