MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104509 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil.....

2017-03-14 01:33

#104508: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

Ano to nic nemění na tom, že těch 500 lidí, co toho starostu znají, mu věří dokonce násobně více než Zemanovi, čili minimálně na 112 procent. :-)

Těch zbývajících několik miliónů mu ovšem nedůvěřuje a dokonce vůbec toho starostu nezná, narozdíl od Zemana, kterému důvěřuje 57 procent z těch miliónů i z těch 500. :-)))))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104510 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil.....

2017-03-14 01:36:14

#104509: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

Nikoliv, Zemanovi věří opravdu jen 15 % starších patnácit let, lidé kteří spíše důvěřují už mu prostě mnohé nevěří, nic složitého na tom není. CVVM ale nezkoumá co mu nevěří, jestli banality, nebo skutečné prasárny, lže v obojím. 

To, že někoho neznám, tak jej také nehodnotím, ale mám důvěru ke svým spoluobčanům, kteří svému starostovi důvěřují, že je to mravný a kulturní člověk a sdílím se svými spoluobčany 85 % nedůvěru (větší, menší a ze 17 % absolutní) k Milošovi Zemanovi. 

A i já skutečně drtivé většině občanů důvěřuji, ale lhářům a šmejdům nikoliv a pevně doufám, že jich více než 15 % starších ve společnosti opravud není. 

Proto považuji průzkum CVVM za důvěryhodný, je v souladu s mojí zkušeností a důvěrou ve spoluobčany a samozřejmě i zkušeností se šmejdy, kteří mi v životě lhali i takoví jsou. 

Jsem přesvědčen, že to jsou právě ti, kteří věří Milošovi Zemanovi absolutně a s těmi se opravdu nestýkám, nestýkám se s lháři. Ty snad máš mezi svými známimi či přáteli lháře? Proč?