MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104513 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil.....

2017-03-14 02:34

#104512: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

"Důvěřuji starostům na základě toho že důvěřuji svým spoluobčanům"

Tví spoluobčané důvěřují Zemanovi, takže mu důvěřuješ také.

Dál už to nemá ani cenu číst. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104514 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil...

2017-03-14 02:52:14

#104513: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vyřešil..... 

85 % spoluobčanů o Zemanovi nějak pochybuji, 17 % naprosto nevěří. 

15 % vydává jeho lži za pravdu.  Také si myslím, že mi za můj život lhalo asi 15 % lidí,  tedy je to číslo uvěřitelné, lháři věří lháři především proto, že lhář lže především sám sobě. Nic složítého. 

Já sdílím tedy s 85 % spoluobčanů pochybnosti o Miloši Zemanovi.  Jsem ale v těch 17 % kteří mů vůbec nevěří, důvodem je to, že vím bezpečně, že je lhářem nejen proto, že to konstatuje Nejvyšší správní soud a dokonce také konstatuje, že porušoval volební zákon, to je velmi závažné provinění proti demokracii, občanskému soužití, proti mravnosti a kulturnosti společnosti. 

Volební zákon typicky porušují politické sekty, aby získaly moc, proto je Zemana možné charakterizovat jako nacionálního komunistu, tedy kombinaci dvou hlavních proudů politických sekt.